×
Juventuts Musicals de Catalunya

AINHOA DIEZ, piano - QUARTET TOMÀS

IX Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

Ainhoa Diez, piano - QUARTET TOMÀS: Hugo Gracia Martin, violí I Paula del Río Barroso, violí II Claudia García Gómez, viola Sergi Sancho Nebot, violoncel
IX Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas

El Cicle de Joves Talents Maria Vilardell Viñas dóna oportunitat a músics que estan acabant la seva formació per tal que comencin a tenir accés als escenaris i circuïts concertístics, com a part essencial de la seva formació, ja que la presentació davant del públic és una part de l'acte comunicatiu del concert que s'assoleix només amb la pròpia experiència.

Avui comptem amb una alumna de Katia Michel, que està acabant la seva formació al Conservatori Professional de Manresa i preparant el pas de grau a Superior, i un Quartet que està estudiant a l'ESMUC sota el mestratge dels germans Tomàs del Quartet Casals.

Programa

AINHOA DIEZ, piano

J.S. Bach - Preludi i Fuga n. 6 BWV 851
L.V. Beethoven - Sonata n.5, Op 10 n 1
C. Czerny - Estudi Op 740 n 13
Clara Schumann - Nocturn Op 6 n 2
C. Debussy - Preludi n 10 La cathédrale engloutie

QUARTET TOMÀS

ANTONIN DVORÁK: Quartet americà

Veure biografies

Biografies

Ainhoa Diez, piano

Ainhoa Díez Diaz, nascuda l’any 2004, va començar els estudis de piano als 6 anys a l’Escola de Música de Súria.
Actualment, cursa 6è de Grau Professional de Piano al Conservatori Municipal de Música de Manresa i s’està preparant per a les Proves d’Accés a l’ESMUC/Liceu per tal de fer el Grau Superior de Piano.
Alumna de Katia Michel, Maria Lilia Cano i Roger Illa, ha rebut també Classes Magistrals dels pianistes Alba Ventura, Daniel Ligorio, Adolf Pla i Jordi Camell.
Ainhoa Díez ha participat al concert de cloenda del VII Esmuc Piano Fòrum en representació del Conservatori Municipal de Manresa.

Quartet Tomàs

El Quartet Tomàs està integrat per estudiants de l'Escola Superior de Música de Catalunya. Nascut en el 2020 sota la tutela d'Arnau i Abel Tomàs, a qui reten tribut amb el nom del quartet i amb alguna masterclass de Lorenzo Coppola, comença com un projecte important per a la seva formació individual. No obstant, aviat comença a funcionar com a conjunt formal. Amb repertori de Haydn, Shostakóvich, Mendelssohn i Webern a les espatlles, ara es planteja un nou repte: el Quartet Americà op.96 d'A. Dvorak

Hugo Gracia, violí I: Inicia els estudis musicals a Barcelona a la prestigiosa escola Oriol Martorell. És integrant de la JONC i actualment estudia a l'ESMUC amb Raquel Castro.

Paula del Rio, violí II: Realitza els estudis professionals en al Conservatori Pablo Sarasate de Pamplona. Guanyadora del premi Hilarion Eslava 2014 i integrant del Barcelona Rock Strings Orchestra. Actualment estudia amb Raquel Castro a l'ESMUC.

Claudia Garcia, viola: Estudiant a l'ESMUC amb Yuval Gotlibovich, és membre de la JONC, JOBA, AOM i OSB, i ha assistit a classes de grans mestres de la viola com Jonathan Brown, Thomas Riebl o Michael Kugel, entre d'altres. Ha guanyat dos cops el concurs de Joves Solistes de l'Asanviola, i ha actuat com a solista en diversos concerts.

Sergi Sancho, violoncel: S'inicia al món de la música amb el seu pare, i estudia al Conservatori Mestre Tarrega de Castelló. Guanyador del concurs Vila de Betxí i Final de Grau Mitjà. Actualment és membre de la JOSB i la JOSC i estudia a l'ESMUC amb Jose Mor.

Una proposta de

Conservatori de Manresa i ESMUC
Ainhoa Diez
Ainhoa Diez
Quartet Tomas
Quartet Tomas

Concerts

21/05/22
18:00 h
JM de Moià –
Auditori de Sant Josep (Moià)
5€ (socis gratuït)
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR