ACCMLC - Associació de Crítics i Comentaristes Musicals en Llengua Catalana

L’Associació de Crítics i Comentaristes Musicals en Llengua Catalana és una entitat sense afany de lucre, inscrita a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Els seus objectius, segons queden definits en els Estatuts, són: Contribuir a la divulgació musical i fomentar l’ús de la llengua catalana dins de l’àmbit de la comunicació especialitzada en la música, així com la defensa dels interessos professionals dels seus membres.

L’Associació va néixer l’any 1998 i és oberta a totes aquelles persones que col·laboren en algun mitjà de comunicació –ja sigui d’àmbit local o nacional, de temàtica general o especialitzada, escrit o audiovisual, etc.—, que tinguin com a objecte exclusiu o parcial del seu treball qualsevol gènere musical  i que utilitzin la llengua catalana, exclusivament o parcialment, per realitzar-lo.

L’Associacíó, paral·lelament a la seva tasca de suport, coordinació i informació destinats als professionals de la crítica i la informació musicals, organitza també conferències, jornades, taules rodones i activitats diverses al voltant de temes d’interès en l’àmbit de la música.

 

criticscat@gmail.com

Enllaç relacionat

  http://www.critics.cat

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir