Associació de Concerts de Reus i Grup d'Art 4 de Balaguer, noves entitats associades de JM Catalunya

Una de les decisions destacades de l'Assemblea General celebrada aquest 30 de juny
01/07/2018 | 

Dues noves entitats associades s'han incorporat a la xarxa d'entitats de Joventuts Musicals de Catalunya: l'Associació de Concerts de Reus, fundada el 1920, i l'Associació Grup d'Art 4 de Balaguer, activa des de 1997.La seva admissió definitiva va ser aprovada per unanimitat en l'Assemblea General 2018 celebrada aquest 30 de juny a la seu de SGAE a Barcelona.

 

D'aquesta manera, JM Catalunya compta amb 40 associacions locals de Joventuts Musicals i 3 entitats associades. La figura de l'entitat associada es va crear en la reforma estatutària de 2016. Es tracta d'entitats que no porten el nom de JM en tant que ja existeixen amb un altre denominació però realitzen activitats similars als objectius i fins de Joventuts Musicals. Són entitats que gaudeixen pràcticament dels mateixos beneficis i serveis que les associacions locals de JM, per bé que la seva pertinença s'ha d'anar renovant cada quatre anys.

 

En l'Assemblea General 2018 es va celebrar també una sessió extraordinària per introduir diverses modificacions en els estatuts, en concret la limitació dels mandats del president i el secretari general a un màxim de 3 mandats consecutius de quatre anys cadascun, l'establiment d'un protocol d'admissió d'una nova associació local o una entitat asssociada, i, el més important: l'aprovació del trasllat de la seu social de l'entitat a Barcelona, en concret a la Plaça Víctor Balaguer 5, 3a.

 

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir