L'edició 2020 de l'Ethno Catalonia tindrà lloc del 10 al 19 de juliol

Les inscripcions s'obriran el 31 de gener al web de JM Catalunya
16/10/2019 | 

L'edició de l'Ethno Catalonia corresponent a l'any 2020 tindrà lloc del 10 al 19 de juliol a Banyoles. El festival i residència artística que reuneix 40 joves músics d'arreu del món tindrà novament l'Ateneu - CMEM de Banyoles com a seu permanent i permetrà viure una experiència única: conèixer música folk i tradicional de diversos països tot treballant un repertori multicultural que 'sensenyen els uns als altres amb la coordinació dels directors artístics.El resultat serà novament una orquestra multiètnica irrepetible que actuarà en una gira final per festivals de referència.

 

Simultàniament a la residència i a la gira se celebrarà un festival folk que oferirà concerts cada dia a Banyoles. Les inscripcions a la cinquena edició del campus folk internacional, festival i gira s'obriran el 31 de gener i es podran efectuar a través del web de JM Catalunya fins al 30 d'abril.

 

L'edició 2019 de l'esdeveniment va consolidar l'Ethno com la proposta cultural més diversa i singular del panorama musical estiuenc gironí i català. En total, més de cinc mil persones van participar a les diferents activitats que es van celebrar al llarg dels deu dies d'Ethno. Això suposa un augment d'assistents respecte a l'edició passada, fet que confirma la condició de referència de l'esdeveniment, que enguany ha comptat amb el nombre més alt de països representants, aconseguit per primer cop reunir a la capital del Pla de l'Estany músics dels cinc continents.


Ethno Catalonia forma part del programa Ethno, un dels més importants de Jeunesses Musicales International, fundat el 1990 i avui present a 18 països.

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir