Presentació de la Xarxa de Músiques a Catalunya 18-19

Divendres 14 de setembre a les 16:30h al pati cobert de L'Altlàntida de Vic tindrà lloc l'acte de presentació de la temporada 18-19 de la Xarxa de Músiques a Catalunya, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic.
07/09/2018 | 

La Xarxa de Músiques a Catalunya és el circuit de concerts de Joventuts Musicals de Catalunya, una plataforma única de promoció dels artistes emergents de clàssica, jazz i arrel, un circuit actiu des de 1995 que organitza més de cent concerts anuals. Si tradicionalment la Xarxa ha estat només a disposició de les associacions locals de Joventuts Musicals (quaranta repartides per tot el país), ara el circuit també està obert a tot tipus de programadors, que en podran contractar les propostes en condicions especials.

 

Aquesta i altres novetats de la temporada seran anunciades en el transcurs de l'acte de presentació de la temporada 18-19 de la Xarxa de Músiques a Catalunya

 

L'acte començarà amb l'actuació de David Mauricio (música d'arrel), seguirà amb la intervenció de Joan Magrané, president de JM Catalunya, i de Miquel Cuenca, secretari general de JM Catalunya, i es clourà amb l'actuació de Magalí Sare (jazz). Ambdues formacions musicals participen a la Xarxa de Músiques a Catalunya 18-19.

 

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir