Convocada l'Assemblea Extraordinària de JM de Catalunya per aprovar la modificació d'estatuts

L’Assemblea tindrà lloc el proper 13 de març de 2010, a Barcelona.
02/03/2010 | 

L’Assemblea General Extraordinària de JM de Catalunya tindrà lloc el proper dissabte 13 de març de 2010, a  l'Hotel Inglaterra (c/ Pelai 14 de Barcelona) a les 10,30h en primera convocatòria i a les 11h en segona, per tal d'aprovar la modificaió d'estatuts de la nostra entitat..

Totes les Associacions de Joventuts Musicals assistents a l’Assemblea General Extraordinària han de portar, omplert i segellat, l’imprès de certificació de socis i entregar-lo al Secretari General en arribar a l’Assemblea. (Podeu trobar aquì els documents adjunts en PDF).

 

Atenció: les associacions de Joventuts Musicals que no puguin ser presents a l’Assemblea General i vulguin delegar el vot, han de fer arribar l’imprès de certificació de socis i delegació de vot a la Secretaria de JM de Catalunya, per correu electrònic (info@joventutsmusicals.cat) o per fax (972 76 06 48) abans del 10 de març.

 

 

***Us preguem que confirmeu per telèfon o correu electrònic a Secretaria la vostra assistència a l’Assemblea abans del dia 10 de març.

 

info@joventutsmusicals.cat / 972 76 06 05.

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir