Joventuts Musicals de Catalunya se suma al Concurs Sons de la Mediterrània

Es poden presentar propostes a la convocatòria 2018 fins al 31 de maig
16/04/2018 | 

Ja està oberta la convocatòria de l'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçada als grups i solistes que renovin la música d'arrel. Enguany amb la novetat de la incorporació de Joventuts Musicals de Catalunya com una de les entitats col·laboradores del certamen. Aquesta col·laboració es tradueix en què el guanyador de cada edició del Sons actuarà al festival Ethno Catalonia que organitza la federació catalana de Joventuts Musicals de Catalunya.

 

A l'onzena edició del Sons poden presentar-s'hi propostes fins al 31 de maig registrant-se a www.concurssons.cat. Els quatre finalistes actuaran a la final en directe a la Fira Mediterrània de Manresa.

 

La Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius, el Grup Enderrock i el Departamentde Cultura de la Generalitat de Catalunya convoquen l'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen està obert als grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d'arrel de la Mediterrània.

 

Els grups o solistes que hi participin han de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, registrant-se al web www.concurssons.cat i facilitant les dades del grup a l'apartat "Inscripcions" abans del proper 31 de maig.

 

De totes les propostes rebudes, el jurat n'escollirà quatre, que actuaran a la final en directe, el dijous 4 d'octubre a la 21a Fira Mediterrània de Manresa. En el transcurs de la mateixa Fira esdonarà a conèixer el guanyador del concurs, que obtindrà la gravació d'un disc en un estudiprofessional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània, ila contractació a destacats festivals i cicles al llarg de l'any 2019: Tradicionàrius, Fira Mediterrània,Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, PortalBlau de l'Escala, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Projecte Ethno Catalonia de Joventuts Musicals de Catalunya.

 

Tant el festival FIMPT de Vilanova i la Geltrú com el Projecte Ethno Catalonia de Joventuts Musicals de Catalunya s'han afegit enguany com a col·laboradors del concurs. A més, els grups inscrits tindran l'opció de realitzar una estada formativa de producció d'una jornada durant el mesde setembre per treballar -amb un especialista designat per l'organització- la seva implantació al'escenari, la presentació en directe, etc.

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir