Premiat un disc de JME amb Judith Jáuregui

Judith Jáuregui recollí el passat dia 20 de juny el Premi al millor àlbum de clàssica dels III Premis de la música independent
08/07/2011 | 

Els Premis de la Música Independent van néixer amb l'objectiu de reconèixer la creació, la diversitat i la qualitat artística de les produccions independents realitzades a Espanya. El 80% de les novetats publicades a Espanya són llançaments de companyies independents o artistes autoeditats.

En l'edició de 2011 hi ha hagut un augment del 60% de propostes respecte al passat any i entre els cinc finalistes per al millor àlbum de clàssica, seleccionats per professionals del sector, es trobava el disc de Judith Jáuregui: l'art del que és petit.

El vot popular va concedir aquest premi al disc de JME, a càrrec de la pianista donostiarra, que inclou obres de Schumann. La gala de lliurament de guardons es va celebrar el passat dilluns 20 a la Casa Amèrica de Madrid, presentada per Anne Igartiburu.

Enhorabona a la intèrpret pel premi i també ens congratulem que un disc de la nostra col.lecció "Joves Intèrprets" hagi obtingut el reconeixement que mereix

Comentaris (0)
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir