DALIA QUARTET

Clàssica

21/07/2019 18:00 Ermita de Santa Margarida (Vilobí d'Onyar)
 

 

Elena Rey, violí · Oleguer Beltran, violí · Wenting Kang, viola · Erica Wise, violoncel

 

Amb aquest ric i variat programa, es té l'oportunitat d'escoltar tres obres mestres establertes del repertori de quartet i una nova peça dedicada al Dalia Quartet del compositor català Miquel Oliu. Des de l'escriptura contrapuntística de Bach, fins a la finalitat còmica d'Haydn, fins a les melodies expansives de Britten, el Dalia Quartet ens convida a un viatge que abraça gairebé tres segles.


Integrada per quatre músics amb una carrera orquestral consolidada, la formació neix de la necessitat d'un espai paral·lel a l'orquestra per poder aprofundir en el repertori de cambra i explorar llenguatges estètics que només un marc com el del quartet de corda, íntim, i amb un altíssim grau de complicitat, fa possibles.

Després dels concerts de presentació a Barcelona i Cervera l'any 2014, el Dalia Quartet ja ha afrontat compromisos de prestigi, entre els quals destaquen tres actuacions a la Schubertíada de Vilabertran i residències a Cervera i al Teatre de Sarrià de Barcelona. Recentment, va debutar a L'Auditori de Barcelona en un concert conjunt amb els quartets Novus i Armida. Entre les seves futures actuacions, cal ressaltar els seus debuts al Palau de la Música de Barcelona, l'Auditori de Girona de la mà d'Ibercamera, així com a la Fundación Juan March i a Sofia, convidats pel Centro Nacional de Difusión Musical. Destaca també el seu retorn a la Schubertíada juntament amb Iván Martín, i actuacions a la Sociedad Filarmónica de Bilbao.

 

Programa:

J. Haydn: Quartet Núm. 3 en Do major, Op. 33, "L'ocell"

J.S. Bach: L'art de la fuga, BWV 1080 (fugues V i VII)

M. Oliu: L'àngel terrible

B. Britten: Quartet Núm. 2 en Do major, Op. 36

 

Més informació: www.daliaquartet.com

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir