DECEMBER QUINTET, EL ROSTRE PÀL·LID

Concert familiar

10/03/2019 19:00 Auditori de l'Ateneu (Banyoles)
 

Gabriel Amargant, saxo i clarinet · Nil Villà, saxo · Roc Sala, teclat · Joan Vidal, bateria · Bernat Guàrdia, baix

 

 

Projecció del migmetratge El Rostre Pàl·lid de Buster Keaton, amb música en directe interpretada per December Quintet. La pel·lícula és un clar exemple de comèdia muda en la qual la gestualitat dels personatges ens mostra tot allò que l'espectador necessita saber per entendre la pel·lícula. La música composta pel December Quintet, que barreja diferents estils de jazz (latin, swing, bebop, ragtime, fusion, etc.) intenta aconseguir el mateix objectiu: millorar la comprensió de l'argument i augmentar les emocions de l'espectador marcant els cops d'efecte del film i destacant els sentiments dels personatges.  

 

La formació de jazz formada l'any 1996 per uns joves estudiants de música és actualment una de les formacions més consolidades del panorama jazzístic català, especialitzada en concerts de jazz per a públic escolar i familiar. La formació està composta per músics professionals sortits de l'ESMUC i guardonats en diverses ocasions per la seva tasca creativa i interpretativa.

 

Programa:


EL ROSTRE PÀL·LID

La música que acompanya la projecció cinematogràfica ha estat composta per: Gabriel Amargant, Roc Sala, Nil Villà, Roc Sala i Joan Vidal.

 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir