DECEMBER QUINTET, EL ROSTRE PÀL·LID

Concert familiar

15/05/2019 19:30 Escola Municipal de Música (Sant Boi de Llobregat )
 

 

Projecció del migmetratge El Rostre Pàl·lid de Buster Keaton, amb música en directe interpretada per December Quintet. La pel·lícula és un clar exemple de comèdia muda en la qual la gestualitat dels personatges ens mostra tot allò que l'espectador necessita saber per entendre la pel·lícula. La música composada pel December Quintet, que barreja diferents estils de jazz (latin, swing, bebop, ragtime, fusion, etc) intenta aconseguir el mateix objectiu: millorar la comprensió de l'argument i augmentar les emocions de l'espectador marcant els cops d'efecte del film i destacant els sentiments dels personatges.   

 

La formació de jazz formada l'any 1996 per uns joves estudiants de música és actualment una de les formacions més consolidades del panorama jazzístic català, especialitzada en concerts de jazz per a públic escolar i familiar. La formació està composta per músics professionals sortits de l'ESMUC i guardonats en diverses ocasions per la seva tasca creativa i interpretativa.

 

Programa:

La música que acompanya la projecció cinematogràfica, ha estat composta per: Gabriel Amargant, Roc Sala, Nil Villà, Roc Sala i Joan Vidal.

 

Més informació: ww.acgranollers.cat/musica/december-quintet

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir