DÚO SÁENZ BIKOTEA

Clàssica

22/03/2019 20:30 Teatre Principal (Valls)
 

Serena Sáenz, soprano · Leyre Sáenz de Urturi, piano

 

Duo format al 2014 a Barcelona. Ambdues van cursar els seus estudis al Conservatori Superior del Lliceu de Barcelona. Van obtenir la beca de Excelencia Acadèmia "Joves Promeses" de la fundació Ferrer-Salat.

Durant la seva trajectòria com a duo han rebut classes de prestigiosos professors com en Wolfram Rieger, Josep Surinyac, David Malet, Anna Ollet, Josep Buforn, Dolors Aldea i Alba Ventura, entre d'altres.

Al 2015 van aconseguir una beca en el Curs Internacional de Lied de Joventuts Musicals d'Espanya, en el qual van treballar sota les directrius del mestre Wolfram Rieger. Durant aquell mateix any, van ser finalistes del concurs Arjau de Catalunya a la modalitat de música de càmera.

Durant la seva trajectòria han oferit numerosos concerts entre els quals destaca la participació al 2015 en el festival "Música als parcs", durant aquell mateix any van oferir un concert en el Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona (MEAM).

A més, han participat en varies consecutives en cicles de concerts del Goethe-Institut de Barcelona i del Ateneu Barcelonès, entre d'altres. Al 2016 van actuar en un concert de Música de Càmera del Conservatori del Lliceu, en homentage a Enric Granados.

Aquest any s'han donat a conèixer de forma internacional oferint, durant el mer de març, un recital a Santo Domingo, República Dominicana. El mes de maig d'aquest any també van participar en el RedTheater-Performing Arts Factory en Brescia, Itàlia.

 

Programa:


THE ORIENT EXPRESS DESTINATION GRANADA

S. Rachmaninov: Zdes Khorosho

L. Delibes: Où va la jeune hindoue (de Lakmé)

G. Rossini: Bel raggio lusinghier, Semiramide

F. Schubert: Du bist die Ruh, Ganymet

J. Strauss: Morgen

J. Guridi: Goizeko eguski arguiak, Mirentxu

J. Turina: Tres sonetos (I. Anhelos, II. Vade Retro, III. A unos ojos)

J. Giménez: Me llaman la primorosa  (d'El Barbero de Sevilla)

A. Lara: Granada

 

Una proposta de: Premi Català Concurs Tenor Viñas

 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir