IGNASI CAMBRA

Clàssica

27/01/2019 19:00 Espai Ter (Torroella de Montgrí)
 

Ignasi Cambra, piano

 

 

Aquest concert ens ofereix un recorregut musical que va des de la Polònia de Chopin a la Rússia de Rakhmàninov, tot passant per les meravelloses estacions de Txaikovski. Tot i que aquests tres compositors són coneguts fonamentalment per les seves obres pianístiques de gran format en aquest recital ens centrarem en la seva cara més íntima a través de miniatures que, en molts casos, ens aproparan a l'univers de cada compositor de manera molt personal.

 

Nascut a Barcelona el 1989. Es forma al piano amb M. Lluïsa Alegre i Albert Atenelle. Becat als 17 anys per la Jacobs School of Music de la Universitat d'Indiana. Estudia amb A. Toradze a South Bend i amb J. Lowenthal i M. Raekalio a la Juilliard School de Nova York. El 2015 entra a les Residències Musicals a La Pedrera i actualment forma part del projecte Partitura de promoció de joves intèrprets, impulsat per M. João Pires.

Ha actuat al Carnegie Hall de Nova York, al Teatre Mariinski de Sant Petersburg, al Liceu, al Palau de la Música, a L'Auditori de Barcelona, a l'Auditorio Nacional de Madrid, a Ibercamera, a la Schubertiada de Vilabertran i al Festival Castell de Peralada, entre d'altres.

Dins la seva discografia destaca el seu primer treball Live in Barcelona, amb obres de Grieg i Rakhmàninov. En breu sortirà a la venda el seu darrer disc amb Impromptus de Schubert i Chopin.

 

Programa:

F. Chopin: 3 Nocturns, op. 9

F. Chopin:  4 Impromptus (núm. 1, en la bemoll major, op.29; núm. 2, en fa sostingut major, op. 36; núm. 3, en sol bemoll major, op. 51; Fantasia, en do sostingut, op. pòst. 66)

P. Txaikovski: Les Estacions, op. 37a (Octubre, Agost, Setembre, Novembre, Desembre)

S. Rakhmàninov: Preludi op. 32, núm. 12; Preludi op. 32, núm. 10; Preludi op. 23, núm. 7

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir