MAGALÍ SARE QUINTET

Jazz

28/04/2019 12:00 Plaça de l'Església (L'Estartit)
 

Magalí Sare, piano i veu · Vic Moliner, baix i contrabaix · Andreu Moreno, bateria · Dani López, saxos i clarinet · Sebastià Gris, guitarra

 

Magalí Sare presenta el seu àlbum de debut, "Cançons d'amor i dimonis". Tot i que li encanta explicar històries i ficar-se dins la pell de personatges imaginaris, moltes de les cançons segueixen el fil de les seves experiències personals. Un gran nombre de temes d'aquest disc li van servir per a superar una crisi existencial arran d'una relació tòxica. D'una manera transparent, a vegades massa crua i també metafòrica, la Magalí ens explicarà aquestes experiències tant en anglès com en català.

 

La Magalí es graduà l'any 2017 al Conservatori Superior de Música del Liceu a Barcelona en l'especialitat de cant jazz, obtenint el premi extraordinari del Departament de Jazz al finalitzar els estudis. De família de músics, va introduïr-se en el món de la música des de ben petita estudiant piano. Més tard, a partir dels 9 anys, va començar a estudiar flauta travessera i percussió. Als vint anys va descobrir el món de la composició i el seu primer disc és com un recull de tots aquests anys fent cançons. Des del 2012 és la soprano del Quartet Mèlt, amb el qual ha realitzat gires arreu de Catalunya i Europa, però sobretot se'ls coneix per haver guanyat la 3a edició del concurs Oh Happy Day de TV3.

 

Programa:


CANÇONS D'AMOR I DIMONIS

Amb els ulls tancats

Insomni

Remembering

Corrents de vent

It's not my fault

Segona oportunitat

Madame li

Res

Vint-i-un anys

Sand dunes

All we need


Tots els temes són de la Magalí Sare

 

 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir