MERCEDES GANCEDO I BEATRIZ GONZÁLEZ MIRALLES

Clàssica

11/11/2018 19:00 Auditroi de l'Ateneu (Banyoles)
 

 

Mercedes Gancedo, soprano - Beatriz González Miralles, piano

 

La soprano argentina Mercedes Gancedo, flamant guanyadora de la primera edició del Concurs Palet que organitza Joventuts Musicals de Martorell, ofereix aquest original programa en el qual fa diversos viatges d'anada i tornada entre Espanya i Amèrica Llatina. Obres d'autors d'Argentina, Cuba, Brasil, Colòmbia i Espanya per descobrir tot un món d'influències i préstecs a una riba i l'altra de l'Atlàntic.

 

Mercedes Gancedo va realitzar estudis supe- riors de cant a l' I.S.A Teatro Colón i fou be- cada per la Fundación de Música de Cáma- ra. Va rebre la beca a l'EsMuc per al Màster de Lied "Victòria dels Àngels" i va participar durant dos anys consecutius en el festival LIFE Victoria. Continua la seva formació a Europa amb J. Aragall, E. Giménez, T. Berganza, M. Freni, M. Caballé, R. Pierotti, C. Bartoli, entre altres. Debuta als divuit anys amb Despina (Così fan tutte), Mistery (The Fairy Queen), Susanna (Le Nozze di Figaro) i Zerlina (Don Giovanni). A Catalunya i Espanya, va cantar Gianetta (Elisir d'Amore) en el Festival d'estiu de Calella, Mariana (Das Liebesverbot) en el Festival Castell de Peralada, Berta (Il Barbiere di Siviglia) al Teatro Campoamor, Pamina (Die Zauberflöte), Alisa (Lucia di Lammermoor) a

 

AAOS (Barcelona), Clarina (La Cambiale di Matrimonio) i Marianna (Il Signor Bruschino) per Òpera de Cambra de Barcelona, Micaela (Carmen) en el Palau de la Música Catalana i Contessa di Ceprano (Rigoletto) en el Gran Teatre del Liceu. Rep una borsa d'estudis a Competizione dell' Opera (Dresden) i Francesc Viñas, 1r premi en el CIM, premi La Voz de más Porvenir en el C. de Canto de Logroño, 1r pre- mi en el XXI Pòdiums de Música de Cambra (Catalunya), 1r premi XII Luis Mariano, 1r premi en el Concurs Josep Palet, 3r premi en el C. Pla Balaguer.

 

Programa:  ULTRAMARINS  Cançons de C. Guastavino, F. Ernani Braga,

E. Lecuona, A. Ginastera, J. Leon, M. Nobre,

H. Villalobos y X. Montsalvatge.

 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir