ORQUESTRA SIMFÒNICA CAMERA MUSICAE

Clàssica

23/12/2018 18:00 Centre Cultural de Taradell (hora per determinar) (Taradell)
 

Mariona Camats, violoncel · Joel Bardolet, concertino-director · Orquestra Simfònica Camera Musicae, 2 oboès, 2 trompes, 11 violins, 4 violes, 3 violoncels i 1 contrabaix 

 

 

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM), fundada l’any 2006, ha gaudit d’una gran rebuda per part del públic atesa la seva tasca de divulgació de la música clàssica entre sectors molt diversos, fent especial atenció al públic melòman i jove. Ha actuat en sales com l’Auditorio Nacional de Madrid, L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana i el Teatre Tarragona, entre d’altres. En aquests dos últims equipaments, l’Orquestra desplega les seves temporades estables de concerts de producció pròpia.

Des del seus inicis, Tomàs Grau n’és el director titular i artístic, i des de la temporada 2016-2017 el violoncel·lista Lluís Claret n’és l’artista resident. El mestre Salvador Mas inicia durant la temporada 2017-2018 el rol de principal director convidat que abans van exercir Jordi Mora i José Rafael Pascual-Vilaplana. L’OCM va iniciar el seu projecte de residència a l’Auditori del Tívoli del Vendrell durant la temporada 2009-2010, vigent en l’actualitat.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae ha col·laborat amb directors com Antoni Ros Marbà, Salvador Brotons, John Rutter, Diego Martin-Etxebarria, Josep Vila i Casañas, Xavier Puig, Manel Valdivieso i Virginia Martínez; i solistes com Stephen Kovacevich, Sabine Meyer, Patricia Kopatchinskaja, Alice Sara Ott, Sayaka Shoji, Alexandra Soumm, Avi Avital, Ainhoa Arteta, Asier Polo, Judith Jáuregui, Massimo Spadano, Rafael Aguirre, Claudi Arimany, Albert Guinovart, Núria Rial o Àngel Òdena, entre d’altres.

Tot i realitzar la seva activitat principalment a Catalunya, l’OCM també actua de manera periòdica arreu de l’estat espanyol i ha realitzat una gira de concerts per diferents ciutats d’Alemanya, Txèquia i Suïssa. Ha enregistrat els discs Alba Eterna, Tempesta esvaïda, De Catalunya al món, Un conte de Nadal i Mediterráneo.

 

Programa:

J. Haydn: Concert per a violoncel i orquestra en do major Hob. VII B1
J. S. Bach: Selecció de Corals a 4 veus
W. A. Mozart: Simfonia núm. 29 en la major K. 201

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir