REVISITING BOWIE

Música experimental

20/01/2018 21:00 Auditori de l'Ateneu (Banyoles)
 

Margherita Bergamo (aka Telma Ha / Les Filles Föllen), coreografia i interpretació · Adrià Plana, direcció musical, arranjaments i guitarra · Alex Delgado, veu · Néstor Giménez, piano · Ismael Alcina, baix elèctric · Andreu Moreno, bateria 

 

El projecte Revisiting Bowie celebra una de les majors icones de la cultura pop amb la revisió del seu univers musical i un homenatge coreogràfic. David Bowie va ser capaç d'unir música, teatre, dansa, disseny, i de transmetre la seva filosofia més enllà de l'estètica. Artista únic i innovador, el compositor i músic britànic va ser una font d'inspiració del seu entorn des de ben jove fins als darrers anys de la seva vida, i encara ho és avui dia, després de la seva mort.

 

La banda de l'Adrià Plana, formada per veu, piano, guitarra, baix elèctric i bateria, i les camaleòniques Filles Föllen, amb la coreografia i interpretació de Margherita Bergamo, donen forma a una nova visió d'aquest mite. Qui és David Bowie? Per a nosaltres un home que ha esdevingut una llegenda sense deixar de ser home. Ha viatjat a altres planetes sense deixar la terra i ha volgut compartir el seu viatge a través de les seves cançons i els seus personatges.

 

"I'm an instant star. Just add water and stir" (David Bowie)

 

Programa:

Compositor: David Bowie

 

You've got a habit of leaving

Lazarus

Ziggy Stardust

Rebel rebel

Can't help thinking about me

Starman

Life on Mars?

The man who sold the world

Liza Jane

Space Oddity

 

Una proposta de: L'Auditori de Barcelona

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir