ANNA URPINA I DANI ESPASA

Anna Urpina, violí barroc i modern - Dani Espasa, clavecí i piano

 

La violinista Anna Urpina ens proposta un concert basat en dos moments molt contrastats de la història de la música: l'esplendor de l'època barroca i l'època contemporània. I per fer-ho se serveix d'instruments propis de cada perío- de. L'acompanya en aquesta aventura sonora l'experimentat i versàtil Dani Espasa. En la primera part faran sonar un violí barroc i un clavecí per interpretar obres de l'època daurada del barroc, mentre que a la segona s'endinsaran en les sonoritats contemporànies més sorprenents. Dos extrems que es toquen en un concert insòlit.

 

Anna Urpina (Vic, 1988) es forma a Madrid, a la Universitat de Madison-Wisconsin amb Vartan Manoogian, al Reial Conservatori de Brussel.les amb Shirly Laub i a la Hochschule für musik de Leipzig amb Mariana Sirbu. Ha rebut classes de Paul Kantor, Eva Graubin, Mimi Zweig, Pinchas Zukerman, Gerard Claret Natalie Boyarsky, Alexander Kerr, Masao Kawasaki, Serguei Fatkoulin, Latica Honda-Rosenberg, Stephan Picard, Vera Beths. En música antiga s'ha format a França i a l'ESMUC amb Emilio Moreno, Gi- lles Colliard, François Fernandez i Fabio Biondi. Ha estat concertino i solista de la JONC i la JONDE i membre de la Gustav Mahler Jungendorchester, l'EUYO o l'Orquestra de Schleswig Holstein, actuant al Musikverein de Viena, Konzerthaus de Berlin o Concertgebouw d'Amsterdam. Ha obtingut primers premis en el Concurs de Xàtiva i el Concurs Marcos Pedro Jimeno. També ha obtingut premis als concursos Arjau i Nacional de Salou, al Concurs Internacional Violines por la paz, al concurs de Sant Anastasi, a la New Tenuto Competition de Bèlgica i finalista del Primer Palau. Guanya també el concurs del Conservatori de Madrid per tocar com a solista al Auditorio Nacional i el concurs de Laureats del Reial Conservatori de Brussel. les. Ha actuat com a solista amb la Philomusic Orchestra, Camerata de Madrid, Orquestra de Cambra de Vic, Brussels Philarmonic Orchestra i Orquestra Sinfònica de Burgos. Ha actuat en festivals com Aspen Music Festival, Madeline Island Music Camp, Kronberg Academy, Verbier Festival i fou artista resident de l'Ateneu Barcelonès el 2013. Toca un violí David Bagué 2007.

 

Programa:

CONTRASTOS MUSICALS

H. I. F. von Biber: Sonata núm. 1 per a violí i baix continu, en Re menor, "L'Anunciació"

G. F. Haendel: Sonata per a violí i baix continu en Fa major HWV 370

A. Corelli: Sonata núm. 12 op. 5 " La Follia"

S. Brotons: Et in terra pax, per a violí sol

F. Martín-Quintero: Obra encàrrec de la Fun- dació de Música Ferrer-Salat i Joventuts Musicals de Catalunya (Estrena absoluta)

A. Webern: 4 peces per a violí i piano op.7 


Estil: Clàssica. Música antiga i de cambra 

Període de gira: Febrer de 2018

Més informació: www.facebook.com/annaurpina

Una proposta de: Escola Superior de Música de Catalunya

 

Catxet 100%: 500 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 250 € + IVA

Requeriments: Piano (mínim ½ cua), 2 banquetes, 1 faristol, passa-pàgines

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.  

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir