CONJUNT ATRIA

Júlia Santos, traverso - Isabel Soteras, violí - Guillem Cabré, violí - Carla Rovirosa, violoncel - Eva del Campo, clavecí

 

Georg Philipp Telemann destaca per ser un dels compositors més prolífics de la història de la música. Amic de Bach i de Händel, en la seva època fou considerat el compositor més important de tota Alemanya. En motiu del 250è aniversari de la seva mort, el Conjnut Atria vol fer un homenatge al compositor il·lustrant-ne la biografia, les seves diferents etapes i influències. Amb aquest objectiu aquest grup especialitzat en música antiga proposa un programa estructurat al voltant d'obres de Telemann i d'altres compositors que, per diversos motius, estan presents en la trajectòria del compositor alemany.

 

EL Conjunt Atria és un ensemble de música antiga format per cinc músics que van coincidir durant els seus estudis a Barcelona. El seu debut fou el 2012 a l'església de Collserola on encara hi ofereix concerts regularment. L'objectiu del conjunt és transmetre la passió per la música antiga a través de concerts de caràcter divulgatiu, tot trencant les barreres freqüentment establertes entre músics i públic i donar eines als oients per tal d'aprofundir en el llenguatge de la música barroca. Així conviuen dues línies de treball en el grup, la tasca pedagògica i la interpretació històrica. El Conjunt Atria va crear un Curs de Música de Cambra per a Amateurs que es realitza semestralment. A més a més, ha creat un projecte pedagògic de col·laboració amb escoles de música per als més joves. Com a intèrprets, els seus integrants han apostat per la música antiga perquè s'identifiquen amb la seva filosofia i els interessa la constant recerca que aquesta com- porta. Centrant-se en el repertori dels segles XVII i XVIII, el grup ha actuat a diverses ciutats d'arreu de Catalunya, França i Suïssa. També ha participat en festivals de música com el Fringe de Torroella de Montgrí, Música als Parcs, Ressonare, Passejades Musicals de la Cerdanya i Musiquem Lleida. L'any 2014 va crear i estrenar l'espectacle interdisciplinari Variation, la participació d'altres artistes, fusionant totes les arts en un mateix moment i un únic espai escènic.


Programa:

HOMENATGE A TELEMANN: 250 ANYS DE LA SEVA MORT

G. Ph. Telemann: Trio Sonata TWV 42:D4

G. F. Händel: Hallenser Sonata n. 2 en Mi menor HWV 375

G. Ph. Telemann: Suite Gulliver

J. S. Bach: Sonata en Sol major BWV 1038

G. Ph. Telemann: Sonata en Mi menor TWV 41:e2

J. Kuhnau: Frische Clavier-Früchte

Ch. Graupner: Entrata per la Musica di Tavola en Sol menor GWV 468

G. Ph. Telemann: Tafelmusik-Quartetto


Estil: Clàssica. Antiga

Període de gira: Maig de 2018

Més informació: www.conjuntatria.com

Una proposta de: Fringe Festival de Torroella de Montgrí

 

Catxet 100%: 1.050 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 525 € + IVA

Requeriments: 1 banqueta, 4 faristols

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir