CRISTINA NARANJO

Cristina Naranjo, piano

 

La pianista canària Cristina Naranjo pren part a la Xarxa de Músiques en un moment de primera maduresa artística i en tant que primer premi del Concurs de Joves Pianistes de Catalunya que organitza Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès. A la Xarxa hi proposa un recital en el qual inclou diverses obres d'entre les més representatives dels seus dos compositors prediectes, Robert Schumann i Claude Debussy. Un viatge únic pel Romanticisme i l'Impressionisme musicals.

 

Neix a Las Palmas de Gran Canaria el 1990. Comença a estudiar piano als 7 anys amb la seva mare, Mª del Carmen Pérez. Estudia al Conservatori Professional de Las Palmas de Gran Canaria amb Emilio Tabraue i Galyna Neporozhnya, finalitzant el 2006 amb Premi Final de Grau. Continua els seus estudis al Conservatori Superior de Badajoz amb Alexander Kandelaki, obtenint les qualificacions més altes i el Premi Extraordinari de fi de carrera. Actualment cursa estudis de Perfeccionament amb Stanislav Pochekin al Liceu. Ha assistit a classes magistrals amb Nino Kereselidze, Andrew Ball, Blanca Uribe, Claudio Martínez-Mehner, Galina Egyazarova, Eldar Nebolsin, Begoña Uriarte, Guillermo González, Pether Bithell, Nikolai Lugansky, Pascal Nemirowsky, Boris Berman, Vladim Suchanov, Arie Vardi, David Kuyken, Lev Natochenny, Arnulf Von Arnim, Bernd Goetzke i Luca Chiantore. Ha sigut guardonada en nombrosos concursos nacionals i internacionals com ara el Ciutat de Manresa, Jacinto Guerrero (Toledo), El Ejido, Ciutat de Carlet, Ciudad de Albacete, Infanta Cristina, Pedro Espinosa (Gran Canaria), Cidade do Fundão (Portugal), Veguellina de Órbigo (León), San Sebastián, Esteban Sánchez (Cáceres), Santa Cecilia (Oporto), Concurso Pianissimo de Torredembarra, Concurs de Joves Pianistes de Catalunya (JM Vilafranca del Penedès) o el Concurs Internacional d'Eivissa. Ha ofert recitals arreu d'Espanya i ha actuat com a solista amb orquestra en diverses ocasions, com ara al Auditorio Nacional de Música de Madrid i l'Auditori Espíritu Santo (Brasil). Recentment ha publicat el seu primer disc en solitari amb el segell KNS Classical. La propera temporada oferirà recitals al Teatre Romà de Mérida, al Festival de Música Vallée du Tarn (França) i al IX Festival Internacional del Pleniluni Villa Faravelli en Iimperia (Itàlia).

 

Programa:

R. Schumann: Humoreske op. 20

C. Debussy: Pour le piano

R. Schumann: Allegro op. 8

C. Debussy: L'Isle joyeuse


Estil: Clàssica. Piano

Període de gira: Juny de 2018

Una proposta de: Joventuts Musicals de Vilafranca del Penedès (1r Premi Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya 2015)

 

Catxet 100%: 300 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 150 € + IVA

Requeriments: Piano (mínim ¾ cua), 1 banqueta

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir