MARIA CANYIGUERAL

Maria Canyigueral, piano

 

La pianista gironina Maria Canyigueral ha desenvolupat bona part de la seva carrera al Regne Unit. Malgrat que es prodiga en concerts al nostre país, la seva presència a la Xarxa de Músiques serà una bona oportunitat de descobrir una intèrpret de casa nostra que construeix una sòlida trajectòria a l'estranger. 

 

Nascuda a Girona i resident a Londres, Maria Canyigueral ha estat descrita per La Vanguardia com "una pianista de gran personalitat". Ha tocat en sales importants incloent el Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu, l'Au- ditori de Girona, St. Martin in the Fields, Holywell Room d'Oxford, St. James's Piccadilly, Auditori CaixaForum, Auditori la Pedrera, Auditorio de León, Sala María Cristina de Málaga o Fundación Juan March de Madrid entre d'altres. Premiada en concursos internacionals, el 2010 és finalista del XII Concours International d'Île de France, al 2012 va obtenir el segon premi al Wifrid Parry Prize de Londres juntament amb la violinista Marisol Lee, al 2013 l'hi atorguen el segon premi al Max Pirani Trio Prize de Londres amb Ianthe Ensem- ble i al 2014 rep el segon premi al Concurso Internacional de Música de cámara "Antón García Abril" de Granada juntament amb el violoncel·lista Alexander Rolton. Recentment el seu Cd al costat de la violinista Lana Trotovsek ha estat guardonat amb medalla d'or als Glo- bal Music Awards 2016. "Compromesa amb el panorama musical d'avantguarda del nostre país" (El Punt-Avui), Canyigueral ha sigut recentment l'encarregada de l'estrena mundial de Dues pàgines per Granados de Benet Casablancas a l'Echoes Festival de Londres organitzat per ILAMS.

 

Programa 1:

MELODIA: PASSIÓ I INTROSPECCIÓ

L. van Beethoven: Sis Bagatel·les op.126

B. Casablancas: Dues pàgines per a Granados (Estrena a Catalunya)

E. Granados: Allegro de Concierto op.46

R. Schumann: Fantasia op. 17


Programa 2:

AVANT-GUARDING MOMPOU

F. Mompou: Cançons i danses (selecció)

L. van Beethoven: Sis Bagatel·les op.126

E. Granados: Allegro de Concierto op.46


Estil: Clàssica. Piano

Període de gira: Abril de 2018

Més informació: www.mariacanyigueral.co.uk

 

Catxet 100%: 300 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 150 € + IVA

Requeriments: Piano (mínim ¾ cua), 1 banqueta

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.

 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir