MERCEDES GANCEDO I BEATRIZ GONZÁLEZ MIRALLES

Mercedes Gancedo, soprano - Beatriz González Miralles, piano

 

La soprano argentina Mercedes Gancedo, flamant guanyadora de la primera edició del Concurs Palet que organitza Joventuts Musicals de Martorell, ofereix aquest original programa en el qual fa diversos viatges d'anada i tornada entre Espanya i Amèrica Llatina. Obres d'autors d'Argentina, Cuba, Brasil, Colòmbia i Espanya per descobrir tot un món d'influències i préstecs a una riba i l'altra de l'Atlàntic.

 

Mercedes Gancedo va realitzar estudis supe- riors de cant a l' I.S.A Teatro Colón i fou be- cada per la Fundación de Música de Cámara. Va rebre la beca a l'EsMuc per al Màster de Lied "Victòria dels Àngels" i va participar durant dos anys consecutius en el festival LIFE Victoria. Continua la seva formació a Europa amb J. Aragall, E. Giménez, T. Berganza, M. Freni, M. Caballé, R. Pierotti, C. Bartoli, entre altres. Debuta als divuit anys amb Despina (Così fan tutte), Mistery (The Fairy Queen), Susanna (Le Nozze di Figaro) i Zerlina (Don Giovanni). A Catalunya i Espanya, va cantar Gianetta (Elisir d'Amore) en el Festival d'estiu de Calella, Mariana (Das Liebesverbot) en el Festival Castell de Peralada, Berta (Il Barbiere di Siviglia) al Teatro Campoamor, Pamina (Die Zauberflöte), Alisa (Lucia di Lammermoor) a AAOS (Barcelona), Clarina (La Cambiale di Matrimonio) i Marianna (Il Signor Bruschino) per Òpera de Cambra de Barcelona, Micaela (Carmen) en el Palau de la Música Catalana i Contessa di Ceprano (Rigoletto) en el Gran Teatre del Liceu. Rep una borsa d'estudis a Competizione dell' Opera (Dresden) i Francesc Viñas, 1r premi en el CIM, premi La Voz de más Porvenir en el C. de Canto de Logroño, 1r premi en el XXI Pòdiums de Música de Cambra (Catalunya), 1r premi XII Luis Mariano, 1r premi en el Concurs Josep Palet, 3r premi en el C. Pla Balaguer.

 

Programa:

ULTRAMARINS

Cançons de C. Guastavino, E. Lecuona, A. Ginastera, J. Leon, M. Nobre, H. Villalobos y X. Montsalvatge.

 

Estil: Clàssica. Cant

Període de gira: Novembre de 2017

Una proposta de: Concurs de Cant Josep Palet - Joventuts Musicals de Martorell (1r Premi 2017)

 

Catxet 100%: 500 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 250 € + IVA

Requeriments: Allotjament, piano (mínim ½ cua), 1 banqueta, passa-pàgines

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas. 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir