TRIO KAUKOKAIPUU

Pau Rodríguez, clarinet - Marina Vidal, violoncel - Ester Lecha, piano

 

El Trio Kaukokaipuu ofereix un recital que pivota entre dues de les obres més importants per a la formació de clarinet, violoncel i pianoles de Beethoven i Brahms, entre mitjan del segle XVIII i segle XIX i dues obres contemporànies com son les de Guix i Martín-Quintero. Amb aquest programa, el trio pretén transmetre clàssics per a aquesta formació però també donar a conèixer compositors actuals, tant catalans, com finlandesos, país on actualment resideixen els intèrprets.

 

Kaikokaipuu és una paraula d'origen finlandès difícil de traduir pel seu significat poètic. Aquesta, expressa el sentiment d'explorar nous llocs i aprendre de nous mons. Així doncs, amb el nom Kaikokaipuu es defineix el trio de músics catalans que un dia va decidir perfeccionar els seus estudis a Finlàndia. Compaginant les seves trajectòries solistes, orquestrals i docents, els membres del Trio Kaikokaipuu pretenen amb el seu grup explorar les possibilitats d'aquesta formació abastant des del repertori més clàssic al més contemporani. El trio es va formar el setembre de 2014 a l'Acadèmia Sibelius d'Hèlsinki sota la tutela del violoncel·lista finlandès Marko Ylönen. A més, han rebut masterclasses del violista Wolfgang Kloss (Music University of Viena) i el clarinetista Björn Nyman (Norwegian Academy of Music). El setembre del 2016 el trio va guanyar el segon premi al 12è Concurs Montserrat Alavedra de Terrassa i el primer premi al concurs Great Composers Competition - The Art of Chamber Music.

 

Programa:

J. Ma. Guix: Soroll d'aigua

L. van Beethoven: Trio op. 11 en Si bemoll major

F. Martín-Quintero: Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i Joventuts Musicals de Catalunya (Estrena absoluta)

J. Brahms: Trio op. 114 en La menor


Estil: Clàssica. Cambra

Període de gira: Juliol i agost de 2018

Més informació: www.facebook.com/triokaukokaipuu

Una proposta de: Premis BBVA de Música (2n Premi 12è Concurs Montserrat Alavedra de Terrassa)

 

Catxet 100%: 750 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 375 € + IVA

Requeriments: Piano (mínim ½ cua), 2 banquetes, 1 cadira sense braços, 2 faristols, Passa-pàgines

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir