LA SERVA PADRONA

TEATRE DE LES COMÈDIES

Laia Frigolé/Maia Planas, soprano - Xavier Mendoza, baríton - Arnau Colom, actor - Marcel Pascual, concertino - Angela Moro, violí - Albert Carbonell, violí - Elizabeth Gex, viola - Enric Prats, violoncel - Gregori Ferrer, clavecí - Iban Beltran, director d'escena

 

Una nova companyia, el Teatre de les Comèdies, ha vingut a enriquir el panorama ope- rístic català, i a més ho fa amb una aposta singular: presentar òperes cèlebres de petit format adaptades al català, a fi que tot el públic pugui seguir el desenvolupament de l'acció al mateix temps que gaudeix de la música. La companyia es presenta a la Xarxa amb una adaptació de la cèlebre òpera de Pergolesi. La Serva Padrona explica la història d'un home benestant (Uberto) i els seus dos criats (Serpina i Vespone). Serpina, cansada de servir, decideix seduir el seu patró per tal d'esdevenir la seva muller i convertir-se així en mestressa. Davant la indiferència d'Uberto, Serpina decideix que el posarà gelós amb un fals pretendent.

 

El Teatre de les Comèdies neix a Reus amb la intenció d'apropar l'òpera en viu a nous públics. La companyia, d'iniciativa i finançament privat, pretén arribar a tot tipus de poblacions petites i mitjanes sense programació estable d'òpera. Els requeriments tècnics de les produccions del Teatre de les Comèdies són escassos i possibiliten la representació operística en tot tipus d'instal·lacions teatrals, esportives, culturals, polivalents o efímeres. Les produccions del Teatre de les Comèdies s'ofereixen adaptades al català i la interpretació musical es fa seguint criteris històrics. Una petita part de l'espectacle es dedica a divulgar el context històric i musical de l'obra interpretada i durant l'espectacle s'afavoreix la interacció entre públic i escena.

 

Programa:

F.  B. Pergolesi: La Serva Padrona


Estil: Òpera de butxaca. Òpera en català

Període de gira: De setembre de 2017 a agost de 2018 (tota la temporada)

Més informació: www.teatredelescomedies.com

 

Catxet 100%: 3.000 € + IVA

Catxet Associació Local (50%) *: 1.500 € + IVA

Requeriments: 7 cadires sense braços, 5 faristols

 

(*) Totes les subvencions seran del 40% quan es contracti l'espectacle fora del període preferent de contractació indicat en cada cas.  

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir