ETHNO ON THE ROAD

Àxel Fagerberg, percussió (Suècia) · Darragh Quinn, violí (Irlanda) · Esther Sánchez, violí i veu (Espanya) · Liisu Siimer, baix i gaita (Estònia) · Mouloud Mammeri, guitarra i mandola (Algèria) · Luna Ersahin, veu i saz (Turquia i Dinamarca) · Nadia Safwat, trompeta i veu (Egipte i Dinamarca) · Estel·la Broto, flauta (Catalunya) · Havard Enstad, violoncel (Noruega i Catalunya) · Pau Baiges, acordió (Catalunya)

 

Des de 2016 se celebra cada primera quinzena de juliol la residència i festival folk Ethno Catalonia, organitzada per JM Catalunya i en el marc del projecte Ethno de Jeunesses Musicales International. En aquestes residències hi prenen part joves músics folk d'arreu del món que comparteixen i interpreten els respectius repertoris tradicionals. Una selecció dels deu millors músics que han pres part en les darreres edicions de l'Ethno Catalonia protagonitzen aquesta primera gira d'Ethno on the Road, una bona ocasió de conèixer i gaudir de primera mà de l'esperit del projecte Ethno. 

 

Ethno és un programa de música folk, ètnica i tradicional impulsat per Jeunesses Musicales International. Fundat al 1990 a Falun, Suècia, està dirigit a joves músics de fins a 30 anys amb l'objectiu de preservar i difondre les diferents tradicions musicals així com el patrimoni de la cultura global. Des del 2016 JM Catalunya impulsa l'Ethno Catalonia a Banyoles, un des més de vint Ethno que se celebren arreu del món.

 

PROGRAMA

Repertori multiètnic per confirmar

 

Una proposta de: Ethno Catalonia

 

Categoria: Xarxa Arrel ETHNO

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 24 al 29 de març de 2020 

Catxet 100%: 1.250 € +iva  

Cost entitat (50%): 625 € +iva

Requeriments: Sonorització + Backline + Cadires sense braços + Faristols

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir