ANABEL REAL (DUO ÉLAN)

Anabel Real, soprano · Esther Pinyol, arpa

 

La soprano Anabel Real i l'arpista Esther Pinyol proposen un viatge a través de la poesia i la cançó lírica dels segles XIX i XX. En el recital s'explorarà la relació entre la veu i l'arpa a través de la interpretació tant d'obres escrites originalment per a veu i piano, com d'altres elaborades compostes ja per a aquesta formació. Es tracta doncs d'un recorregut a través de la mélodie francesa y el Lied alemany, passant per les illes britàniques i Noruega, fins arribar a Espanya i Catalunya.

 

La soprano Anabel Real va cursar els seus estudis superiors de cant amb l'Enedina Lloris en l'ESMUC gràcies a la beca de la Fundació Victoria dels Àngels i la Fundació Anna Riera. Després de la seva graduació, va entrar en el centre de Perfeccionament Plácido Domingo, on cantà cançons com Despina, La Reina de la Nit i Arpago (L'Incoronazione di Dario, Federico Maria Sardelli i Davide Livermore). L'Anabel ha cantat en teatres com el Palau de les Arts Reina Sofia (Elvira a L'italiana in Algeri dirigida per Ottavio Dantone), el treatre Arriaga (Bilbao) i en la Farándula de Sabadell (Reina de la nit de La flauta màgica i Voce del Cielo a Don Carlo). Ha ofert recitals a sales com el Gran Teatre del Liceu i l'Auditori de Barcelona i ha participat en el festival de Vals de la OSV, la Schubertíada de Barcelona, el Festival de Piano de Torroella de Montgrí, el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada i el Life Victoria 2015. Entre d'altres, compta amb el premi extraordinari al millor cantant català i el Premi del públic de la 50ª edició del Concurs Internacional Francisco Viñas; el Bruno-Frey-Musikpreis 2016 (Baden-Württemberg, Alemania) i el Primer premi del 9è Concurs de Cant Germans Pla "Ciutat de Balaguer".  

 

PROGRAMA

C. Debussy: Nuit d'étoiles

G. Fauré: Clair de lune

R. Hahn: C'est l'heure exquise; Si me vers avaient des ailes; À Chloris

F. Mendelssohn: Venetianisches Gondelied; Auf Flügeln des Gesanges 

E. Dell'acqua: Villanelle

D. Watkins: Folk Songs for Voice & Harp

E. Grieg: Solveigs Sang

J. Durán: Dos canciones sobre poemas de Salvador Espriu [Estrena absoluta. Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i JM Catalunya]

E. Morera: Cançons de Carrer

J. Serrano: La canción del olvido

 

Una proposta de: 9è Concurs Cant Líric Germans Pla "Ciutat de Balaguer" 2018, Premi Especial JM Catalunya al Millor intèrpret català (Grup d'Art 4 de Balaguer)

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 17 al 26 de gener de 2020

Catxet 100%: 500 € +iva

Cost entitat (50%): 250 € +iva *

Requeriments: 2 faristols + 1 banqueta o cadira sense braços

 

* Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Documentació adjunta
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir