DUO VALLÉS VERA

Miguel Vallés Mateu, saxofó · Elisabeth Vera Esvertit, piano

 

Un duo de saxo i piano que fa música de cambra d'alt nivell i que està començant a sonar amb força a l'escena catalana. El Duo Vallés-Vera va ser una de les revel·lacions del darrer certamen El Primer Palau i ara es presenta a la Xarxa de Músiques amb un recorregut per autors, latituds i estils molt diversos.

 

El Duo Vallés Vera neix de la inquietud de dos joves per aconseguir que la formació  saxo i piano sigui una agrupació habitual dins del panorama actual de la música clàssica. El duo, guiat i influenciat per el clarinetista Isaac Rodríguez, sorgeix en el Conservatori del Liceu de Barcelona l'any 2015, després de ser becats per la fundació Ferrer-Salat. Poc després de començar a treballar junts, van guanyar el premi del 12è Concurs Internacional de Música de les Corts i el premi Extraordinari de Música de Cambra en el Conservatori del Liceu. Aquell mateix any van gravar el seu primer disc amb la Sofia Recordings, Sonates per a saxo i piano. Han estat convidats en diferents festivals i sales de concert, com el Festival de Música Emergents, a l'Auditori de Barcelona. El passat mes d'Octubre van debutar en el Palau de la Música Catalana dins del cicle El Primer Palau, i on van obtenir el Premi Joventuts Musicals de Catalunya per realitzar la millor interpretació d'un autor català.

 

PROGRAMA

J. Demersseman: Fantasie sur un Thème original

R. Cornoit: Églogue et Danse Pastorale

V. David: Nueé Adrdente

B. Bartók Roumanian Folk Dances

L. Larsen: Holy Roller

M. de Falla: Siete Canciones populares españolas

R. Bariller: Rapsodie Bretonne

 

Una proposta de: El Primer Palau 2018: Premi Joventuts Musicals de Catalunya al Millor intèrpret d'obra d'autor català

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 9 al 18 de desembre de 2019

Catxet 100%: 500 € +iva

Cost entitat (50%): 250 € +iva *

Requeriments: Piano + Faristol

 

* Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Documentació adjunta
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir