INÉS MORENO

Inés Moreno Uncilla, clavecí

 

La flamant guanyadora del primer Concurs de Música Antiga de Joventuts Musicals d'Espanya debuta a la Xarxa de Músiques amb un programa d'allò més diversa. La majoria de compositors barrocs francesos anomenaven les seves peces de manera molt curiosa, i això ens ajuda a imaginar com entenien l'amabilitat, la victòria i tantes altres experiències humanes, així com l'admiració que sentien per altres compositors o l'interès per certs llocs (La LeclairHéricourt...). De la mateixa manera que Bach pren com a model Vivaldi, transcrivint els seus concerts, el Pare Antoni Soler va estudiar amb Domenico Scarlatti i això es deixa sentir en la seva música. Obres de compositors de diverses èpoques i estils per gaudir de tots els accents del clavecí.

 

Nascuda a Madrid, Inés Moreno comença els seus estudis de clavecí a San Lorenzo del Escorial a l'edat de 8 anys, acabant l'any 2013 amb matrícula d'honor, sota el mestratge de Jordán Fumadó. A 17 anys es trasllada a Suïssa, per a realitzar els seus estudis superiors en la prestigiosa Schola Cantorum Basiliensis de Basilea a la classe d'Andrea Marcon. Finalitza la carrera el 2016 amb les màximes qualificacions. L'any 2018 va concloure el seu primer Màster en Pedagogia de clavecí, essent-ne professor Andrea Marcon i Jörg-Andreas Bötticher, de nou amb matrícula d'honor. El setembre del mateix any comença el seu segon màster, en interpretació, a la mateixa institució. Ha participat en diferents Seminaris d'Oliver Baumont, Jacques Ogg, Luigi Ferdinando Tagliavini i Jean-Marc Aymes. Va ser guanyadora del primer premi en la competició ORDA (Amsterdam) en la categoria de música de cambra el 2012 i ha estat finalista en la XXI Johann-Sebastian Bach Competition el 2018 a Leipzig. També ha guanyat el primer premi de la primera edició del concurs de Música Antiga de Joventuts Musicals d'Espanya el 2018. Inés Moreno forma part dels grups I Discordanti i Vivalma i ha format part de l'Acadèmia Barroca Europea d'Ambronay el 2017 i Génération Baroque 2017.

 

PROGRAMA

C. B. Balbastre: La D'héricourt

J. B. A. Forqueray: La Leclair

J. N. P.Royer: L'aimable

J. S. Bach: Concert en do major, BWV 976

J. Duphly: La D'héricourt C

J. P. Rameau: Les Trois MainsLes Tendres Plaintes

J. Duphly: La Victoire

D. Scarlatti: Fandango en re menor

A. Soler: Sonata núm. 84 en re major

D. Scarlatti: Sonata en sol menor, K. 546.

A. Soler: Sonata núm. 48 en mode dòric

 

Una proposta de: Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya, Primer Premi 92ª Convocatòria. Música Antiga

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 4 al 13 d'octubre de 2019

Catxet 100%: 300 € +iva

Cost entitat (50%): 150 € +iva *

Requeriments: Clavecí (flamenc de dos teclats per afinar-se a 415') + Banqueta

 

* Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Documentació adjunta
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir