JAVIER LUCÍO

Javier Lucío, guitarra

 

Durant el segle XX la guitarra es converteix en un instrument molt demandat per la ploma dels millors compositors de tot el món. Les avantguardes europees troben en la guitarra una de les grans inquietuds del segle XX: la recerca de noves sonoritats i la renovació tímbrica. Eclèctica ens ofereix un viatge des del segle d'or de la guitarra clàssica fins als nostres dies, mostrant-nos un paisatge sonor on conflueixen tots els estils que han fet la guitarra un instrument solista en tota regla.

 

Javier Lucío García neix a Càceres l'any 1992, Rep la formació musical al Conservatori Hermanos Berzosa a Càceres, on obté un premi extraordinari en finalitzar els estudis. Continua el seu desenvolupament al Conservatori Superior de Música de Sevilla sota la tutela d'Antonio Duro, obtenint el premi extraordinari de fi de carrera. El 2016 comença el màster en interpretació musical amb el mestre Roberto Aussel a Colònia. Ha estat guardonat en concursos com a intèrpret solista, aconseguint el primer premi en el Concurs XI de Joves Músics d'Extremadura, El segon premi en el V Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo de Arriaga, el tercer premi en el III Concurs Internacional de guitarra Alhambra per a Joves, i recentment, ha obtingut el premi en el 89è Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya. Ha ofert concerts en nombroses sales d'àmbit nacional i internacional, col·laborant també com a músic convidant en formacions musicals com la Gürzenich-Orchestra Köln, Internationale Ensemble Modern Akademie of Frankfurt (IEMA) y Curious Chamber Players of Stockholm.

 

PROGRAMA

J. Rodrigo: Junto al Generalife

S. Assad: Eli's Portrait

T. Takemitsu: Equinox

N. D'angelo: Due Canzoni Lidie

I. Badalo: Toru

L. Brouwer: El Decamerón Negro

M. Llobet: Variaciones sobre un tema de Sor.

 

Una proposta de: Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d'Espanya, Segon Premi 89a Convocatòria. Corda: Guitarra

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 15 al 24 de novembre de 2019

Catxet 100%: 300 € +iva

Cost entitat (50%): 150 € +iva

Requeriments: Cadira sense braços

 

*Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir