LAURA CRUZ

Laura Cruz, soprano ·  Pianista per determinar

 

Guanyadora de la darrera edició del Concurs Palet, la soprano valenciana Laura Cruze proposarà un recorregut per les obres més representatives de l'òpera i la cançó culta, incloent l'estrena absoluta d'un cicle del compositor galler Juan Durán, compositor resident de la present temporada de la Xarxa.

 

Laura Cruz neix a València. Durant diferents anys compagina els estudis de cant i trompa. Actualment estudia al Conservatori Superior de Música de València "Joaquín Rodrigo" amb la professora Ofèlia Sala. Ha obtingut el primer premi del III Concurs Internacional de Cant "Josep Palet" i el premi del públic en el II Concurs Internacional de Cant "Martin y Soler" (2018). Amplia la seva formació amb professors de reconegut prestigi com Lucy Armer, Diana Baker, Ana Luisa Chova, Evghenia Dundekova, Robert Expert, Mark Hastings, Enedina Lloris, Liora Murer, David Meéndez, Audrey Michael, Hans Pieter, Isabel Rey, Ira Siff, Ramón Vergas i Giulio Zappa. En recital i concert ha actuat en la setmana de Música Religiosa de Cuenca, el Palau de les Arts Reina Sofia i el Palau de la Música de València, l'Auditori de Castelló i l'Ateneu Mercantil de València interpretant el Rèquiem de W. A. Mozart, Stabat Mater de G. B. Pergolesi i Carmina Burana de Carl Orff. Recentment ha participat en la producció de Die Zauberflöte de W. A. Mozart del Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València com a Primera Dama.

 

PROGRAMA

Per determinar

J. Durán: Cinco miniaturas machadianas [Estrena absoluta: obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i Joventuts Musicals de Catalunya]

 

Una proposta de: 3r Concurs de Cant Josep Palet, Primer Premi (Joventuts Musicals de Martorell)

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 3 al 12 de juliol de 2020

Catxet 100%: 500 € +iva 

Cost entitat (50%): 250 € +iva *

Requeriments: Piano + Banqueta + Passa pàgines

 

*Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir