MARC PÉREZ

Marc Pérez Vercher, percussió

 

Marc Pérez proposa un programa pensat per descobrir totes les possibilitats de la percussió. Part del repertori més significatiu de la música europea protagonitzarà la primera part. L'obra de Bach, junt a la gran contribució romàntica espanyola de Granados i la música del segle XX amb Gubaidulina seran la continuació d'aquest viatge sonor. La música americana del segle XX omplirà la segona part amb la Sonata de Barber, que posseeix trets serialistes carregats de virtuosisme, i obres de Bolcom, el qual va rescatar el ragtime dels anys 20 per donar-li un nou enfocament.

 

Marc Pérez Vercher (1993) comença els seus estudis musicals en l'especialitat de percussió a l'escola de música de la seva localitat natal, Benifairó de la Valldigna (València). Continua la seva formació en els conservatoris Professional de Musical de Cullera i el Superior de Navarra, on es gradua el 2016. Actualment està cursant el Màster de la "Hochschule für Musik Franz Lizst" de Weimar. Rep classes dels professors Markus Leosson, Timo Schmeichel i Alejandro Coello. A més a més, amplia la seva formació amb classes magistrals amb professors com Sisco Aparici, Christian Dierstein, Jean Geoffrey o Esaú Borredà. És academista de la Philharmonisches Orchester Tier per a la temporada 2018-2019. Al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat amb orquestres com l'Orquestra Simfònica de Navarra, la Stadtskapelle Weimar, Thüringern Philarmoniker Gotha-Eisenach així com les joves formacions Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana o la Joven Orquestra Sinfónica de Soria, entre d'altres. El 2014 rep el primer premi en el concurs de música de cambra "Fernando Remacha". Recentment obté el segon premi en el Concurso Permanente de Joventuts Musicals d'Espanya.

 

PROGRAMA

I. Xenakis: Rebounds

J. Psathas: One Summary

P. Jodlowsky: Time & Money

J. M. L. López: Cálculo secreto; la Céleste.

N. Martynciow: Tchik

A. Miyoshi: Ripple

A. Gerassimez: Asventuras

P. Nørgård: Towars Completion: Fire Over water

T. Hosokawa: Sen Vi

 

Una proposta de: Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes de Joventuts Musicals d'Espanya, Segon Premi 87a Convocatòria. Percussió

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: 1 al 10 de març de 2020

Catxet 100%: 300 € +iva

Cost entitat (50%): 150 € +iva *

Requeriments: Marimba + Vibràfon + Caixa + Set complet de percussió (consultar detalls)

 

* Concert coproduït amb JM Espanya i inclòs a la Red de Músicas. Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet + 50 €/músic + allotjament (si s'escau)

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir