ENSEMBLE O VOS OMNES

Ensemble O Vos Omnes (cor de 12 cantants, llaüt i orgue positiu)

Xavier Pastrana, director · Quimet Pla, actor · Iban Beltran, director escènic

 

L'Ensemble O Vos Omnes presenta un espectacle al voltant de G. Savonarola, un monjo dominic que va trastocar la realitat de la Florència dels Mèdici fins al punt d'acabar governant la ciutat. Sentirem els cants de carnaval, frescos i atrevits, que s'interpretaven abans del seu mandat i també la música religiosa que va imposar Savonarola per a substituir-los. Així mateix, sentirem la música que alguns compositors van posar a alguns dels textos que el monjo va escriure al tràgic final de la seva vida. Una fotografia musical d'un dels moments més intensos del renaixement italià.

 

O Vos Omnes a ser fundat l'any 2011 pel director y compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica, Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar Ensemble O Vos Omnes en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya. De la passió per la música antiga neix la voluntat de connectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom. Cadascun dels projectes de l'Ensemble, pretenen posar en valor la capacitat de la música antiga de dialogar amb la societat contemporània. Treballant en la recuperació, contextualització i creació de nous repertoris i formats, Ensemble O Vos Omnes proposa concerts i enregistraments sorprenents i de gran rigor tècnic. Les seves interpretacions de música barroca han estat lloades per la premsa especialitzada, tant en les obres de gran format com en les de petita factura. També han cridat l'atenció les seves interpretacions de música contemporània, que han estat reconegudes per compositors de renom com Bernat Vivancos o Joan Magrané. La capacitat de combinar precisió tècnica amb un so distintiu i d'una gran musicalitat és el segell que ha portat l'Ensemble O Vos Omnes a ser considerat un grup únic en la seva especialitat.

 

PROGRAMA

Cants de carnaval i laudes de H. Isaac, Lorenzo de Medici., G. Savonarola, F. Cioni

Música de W. Byrd i O. di Lasso a partir la meditació sobre el psalm 50 de G. Savonarola.

J. Desprez: In te domine speravi

 

Categoria: Xarxa Clàssica PRO
 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

Període de contractació: A partir del 5 de febrer de 2020 (segons disponibilitat)

Catxet 100%: 5.000 € +iva

Cost entitat (60%): 3.000 € +iva

Requeriments: Projector + Superfície per a projectar (darrera escenari) + Illuminació + 5 faristols + 2 cadires (sense braços) + Presa de corrent

 

Documentació adjunta
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir