PERE NAVARRO QUINTET

Pere Navarro, trompeta i composicions · Ferran Borrell, guitarra · Josep Colls, baix elèctric · Joan Solana, piano · Joan Carles Marí, bateria

 

Considerat actualment com un dels majors talents del panorama jazzístic nacional, Pere Navarro (trompetista, pianista, compositor i productor) ens presenta, després de l'exitós Perenne, el segon àlbum, Pere Navarro Quintet Live in Madrid enregistrat en directe a la mítica sala madrilenya Recoletos Jazz.

 

Considerat actualment com un dels majors talents del panorama jazzístic Nacional, Pere Navarro (trompetista, pianista, compositor i productor) va començar el seu idil·li amb la trompeta als vuit anys. Va començar els seus estudis professionals a Eivissa i va seguir amb la seva formació al Taller de Músics de Barcelona. Allí es va graduar recentment dels seus estudis superiors. Palau de la Música Catalana, Jamboree, Recoletos, Jimmy Glass, Sunset Jazz Club, Nova Jazz Cava, La Bilbaína, El Plaza Jazz Club, Pizza Express London, són només alguns dels escenaris als quals ja ha pujat Pere Navarro, entre d'altres teatres i auditoris d'arreu del país. A més, ha format part del cartell, per exemple, de festivals com el Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Vijazz Penedès, London Catalan Festival, 48 Timer Festival Copenhaguen, Menorca Jazz, Canarias Jazz y Más o l'Eivissa Jazz, on al 2016, va celebrar la seva desena participació al festival eivissenc. Ho va fer com a membre de la 'Eivissa Jazz Experience', liderada pel pianista gallec Abe Rábade, qui va col·laborar en dos temes de Perenne. Cal remarcar la seva presència a l'última edició del Festival de Jazz de Lugo. El concert va ser seleccionat per l'SGAE i Radio3, pel cicle "#VivaLaMúsicaViva", de la mateixa SGAE, essent el Quintet de Pere Navarro l'únic grup de Jazz Nacional escollit. El concert es va retransmetre en directe per Radio Nacional de España des de la mítica Sala Clavicémbalo, completant-se l'aforament. També destaca, a més de la seva faceta com a líder, la seva versatilitat com a "sideman" que l'ha portat a tocar amb bandes com Eva Fernández Group o la Original Jazz Orchestra, (dirigida per David Pastor) i artistes com Jorge Pardo o Joachim Künn.

 

PROGRAMA

Rainy day at nòmada.

The licker

Dimensions. I: The Distance

Dimensions II: An expensive Journey

Dimensions III: The Poer of Feelings

The experience

13Vs4

The one and only

(Totes les obres són originals de P. Navarro)

 

Una proposta de:  Taller de Músics i Fringe Festival de Torroella de Montgrí (Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí)

 

Categoria: Xarxa Jazz

 

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ 

Període de contractació: Gener a abril de 2020 (segons disponibilitat)

Catxet 100%: 1.250 € +iva

Cost entitat (50%):  625 € +iva *

Requeriments: Sonorització + Backline

 

* Si es contracta fora de període, el cost per a l'entitat és del 60% del catxet, lloguer de backline i sonorització

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir