Mario Mora Saiz, piano

Clàssica

Mario Mora Saiz, piano

Obres de: W. A. Mozart: Fantasia en do menor, K475; F. Chopin: Estudi en mib major, op. 25, núm. 11 B83; D. Colomé: Variació sobre un tema de Schubert; A. Berg: sonata, op. 1; F. Liszt: Estudi d'interpretació trascendental núm.10, S139; J. Brahms: Fantasien op. 116

09/12/2009 20:00 Aula de So (Sant Cugat del Vallès)
 

Mario Mora (Cuenca, 1989) inicià els estudis musicals al Conservatori Professional de Música de Cuenca en l’especialitat de piano i ha realitzat nombrosos cursos de  perfeccionament.
Ha finalitzat el grau mig al Conservatori Professional de Música de Cuenca amb José M. Martínez Toledo i actualmente continua els seus estudis de grau superior al Real Conservatorio Superior de Música de Madrid amb la catedràtica Elena Orobio.
Ha rebut diversos premis: el primer premi del Concurs Regional d’Interpretació del Conservatori Professional de Música de Cuenca en diverses edicions i el premi especial a la millor interpretació d’una obra espanyola (2007); els primers premis del Concurs Nacional de Piano Antón García Abri” (Terol, 2004), del Concurs de Xàtiva (2005), del Concurs Ruperto Chapí de Villena (2006), del Concurs Nacional Jacinto Guerrero (2006) i ha obtingut altres mencions i premis en concursos nacionals i internacionals com ara: el Ciutat de Carlet i el de l’Infanta Cristina, entre d’altres.
Recentment, ha obtingut el primer premi del Certamen de Joves Artistes 2008 de música clàssica i el premi EMCY del Concurs Internacional per a Joves pianistes Ciutat de San Sebastián (2009).
Ha ofert recitals a Viena, i arreu de l’Estat espanyol (Madrid, León, València) i ha participat en l’enregistrament de diversos CDs. Alguns dels recitals oferts, han estat enregistrats per Radio Clásica de RNE.
Als 15 anys debutà com a solista amb la Jove Orquestra de Cuenca (de la qual és membre des de 2004) interpretant el Concert per a piano i orquestra en Re Major de Haydn. També ha actuat amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música de Cuenca.

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir