BRASS, BRASS, BRASS, Spanish Brass Luur Metalls

Concert familiar

23/05/2013 18:00 Can Massallera (Sant Boi de Llobregat)
 

Amb més de 20 anys de trajectòria al món de la música, Spanish Brass Luur Metalls és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. L’any 1996 obté el primer premi del 6è Concurs Internacional per a Quintets de Metall “Ville de Narbonne” (França), considerat el de més prestigi per a aquesta formació. A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncipe de Asturias el 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Dramático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo.

 

Ha publicat quinze treballs discogràfics, entre ells un DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seves múltiples facetes: Luur-Metalls Spanish Brass Quintet (1996), No Comment  (1998), La Escalera de Jacob (2000), SPANISH BRASS Luur Metalls & Friends (2001),Delicatessen (2002), Caminos de España (2003), Absolute amb Christian Lindberg i Ole E. Antonsen (2004), Gaudí’um (2005), Metàl·lics  (2006), Retaule de Nadal amb l’Orfeó Valencià Navarro Reverter (2006), SBALZ Brass Ensemble (2007), Brass and Wines amb Steven Mead (2008), Brassiana amb Lluís Vidal Trio (2008),  The Best of Spanish Brass (2009) i SBLM (2009). Organitza tres festivals dedicats als instruments de metall: el Festival Spanish Brass Alzira, el Festival Spanish Brassurround Torrent i el Festival Rafelmetall, on participen solistes, mestres i grups de cambra de tot  arreu i que cada any tenen més d’un centenar d’alumnes en cadascun d’ells. 


SPANISH BRASS Luur Metalls està patrocinat per la marca d’instruments STOMVI, des de 2003, rep el suport de l’Institut Valencià de la Música i, actualment, també de l’INAEM.

 

Programa de l'espectacle Brass, Brass, brass:

 

Strauss (arr. C. Benetó): Zarathrusta Fanfare / Lee Morgan (arr. J. Santacreu): The Sidewinder / J. S. Bach

(arr. C. Benetó): Ària de les Variacions Goldberg / Rota (arr. C. Benetó): La Foggaraccia / Chabrier (arr. Frackenpohl): España / Falla (arr. C. Benetó): Nana / Bretón (arr. C. Benetó): Seguidillas / Stravinsky (arr.

C. Benetó): Marxa reial / J. S. Bach (arr. Thierry Caens): Fuga en fa menor / Reich (arr. C. Benetó):Claping Music / Finca: Improvisació Tuba / Cardo: Pentabrass / Strauss (arr. A. Ligotti): Tristch – Trastch Polka / W. A. Mozart: Canon Mozart / Piqueras: De Cai / Zappa (arr. C. Benetó): Lumpy Gravy / Tradicional (arr. D. Gillis): Just a Closer Walk

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir