JEUX D'ANCHES, duo d'acordions

Clàssica

Nikola Kerkez i Marko Sevarlic, acordions

Obres de: Stravinsky, Tiensuu, Sánchez Verdú i Piazzolla

26/05/2013 19:00 Església de Santa Quitèria (Sant Miquel de Campmajor)
 

Formació creada en 2009 a San Sebastián coincidint amb la seva formació a Musikene i amb la finalitat de crear un nou repertori per a duo d’acordions. El nom de la formació prové del terme musical que significa “joc de llengüetes”  utilitzat pel compositor César Franck. Aquest duo ja ha actuat en nombroses sales espanyoles com el Kursaal de San Sebastián, el Teatro Monumental de Madrid o el Palau de la Música de Barcelona i han estat guardonats en diversos concursos de música de cambra com ara el Concurso ”Teodoro Ballo” (Saragossa), “Higini   Angels” (Reus), Concurs “Sant Anastasi” (Lleida), Concurs “CMCET” (Arnuero), “Villagordo de Júcar” (Albacete) i el Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals d’Espanya. Aquesta formació ha treballat amb Aitor Furundarena, Miren Iñarga i Iñaki Alberdi.

 

Nikola Kerkez

Estudia a Novi Sad (Sèrbia) de la mà de Goran Penic, continua al Musikene i a la  Hochschule fur Musik Wurzburg (Alemanya), on treballa amb Stefan Hussong .És guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals i la seva carrera com a intèrpret comença a desenvolupar-se ràpidament. Ha rebut cursos de prestigiosos professors com ara Yury Shishkin, Mika Vayrynen, Tibor Ratz, Vojin Vasovic, Geir Draugsvoll, James Crabb, Stefan Husong, José María Sánchez Verdú o Ivan Fedele. Ha ofert concerts en diversos paísos com Sèrbia, Espanya, França, la República Txeca o l’Argentina, i destaca l’estudi i difusió que realitza de la música contemporània.

 

Marko Sevarlic

Estudia amb Aleksandar Popovic i amb Vojin Vasovic. Durant els seus estudis és guardonat amb diversos premis participant en concursos a Croàcia, la Xina o Itàlia i en 2009 rep el 2n Premi del Concurs Internacional Arrasate Hiria. Ha realitzat cursos amb alguns dels millors pedagogs i intèrprets d’acordió, com Jury Shishkin, Ivan Koval, Mika Vairinen, Radomir Tomic. Ha ofert recitals a Itàlia, Rússia  i bona part dels països balcans. Després de finalitzar els seus estudis professionals a Musikene, continua a Alemanya, a la Hochschule fur musik Wurzburg amb Stefan Hussong.

Venda d'entrades

gratuït

 
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir