AMAT SANTACANA

Clàssica

27/10/2016 20:00 Torre de les Hores (Martorell)
 

Amat Santacana, violoncel

 

La pedrera catalana de violoncel·listes no deixa de produir virtuosos d'aquest instrument emblemàtic, seguint la senda oberta per Pau Casals. Amat Santacana és un exemple d'aquest planter aparentment inesgotable.

 

Amat Santacana és membre fundador del Qvixote Quartet l'any 2006, amb qui ha actuat arreu d'Europa i Sudamèrica. S'ha instruït en l'art del quartet de corda amb grans especialistes mundials a l'European Chamber Music Academy.

Ha estat premiat en diversos concursos nacionals i internacionals tant de violoncel com de música de cambra. Recentment, ha obtingut el primer premi ex aequo i el premi del públic al Premio Joven Bach celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid. 

Ha estat professor de violoncel a diversos centres musicals de Catalunya i és convidat regularment com a professor a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. També ha impartit classes magistrals a Bolívia i Veneçuela.

En el camp de la música antiga col·labora amb l'Ensemble Explorations de Roel Dieltiens, amb l'Orquestra Barroca de Mallorca de Barry Sargent i amb l'Orquestra del Montsalvat.

 

Programa:

J. S. Bach: Suite per a violoncel sol núm. 1 en Sol major, BWV 1007

G. Cassadó: Suite per a violoncel sol (1r moviment)

 

* Per motius no imputables a JM Martorell ni a JM Catalunya, Andrea Amador serà substituïda per Amat Santacana, amb un programa que inclou també obres per a violoncel sol de Bach i Cassadó, tal com estava previst.

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir