CRISTINA SEGURA I JOSEP SURINYAC (ATENCIÓ: CANVI D’INTÈRPRETS!)

Clàssica

16/08/2017 22:00 Església de Sant Pere (Calella de Palafrugell)
 

CANVI D’INTÈRPRETS PER MOTIUS DE SALUT DE LA MEZZOSOPRANO CRISTINA SEGURA

 

El concert de la mezzosoprano Cristina Segura i el pianista Josep Surinyac ha sofert canvis en els intèrprets per motius de salut de la cantant.

 

El concert serà interpretat pel pianista Josep Surinyac, la mezzosoprano Inés Moraleda i el violoncel·lista Oleguer Aymamí. El programa es respectarà al màxim i el cello farà la veu de les peces més instrumentals.

 

Cristina Segura pateix un procés víric lleu, iniciat just al final del seus recents concerts a Suïssa, que fa minvar les seves condicions vocals i li fa impossible la correcta celebració d'un recital líric. Lamentem les molèsties i desitgem a la cantant una ràpida i completa recuperació.

 

 

Cristina Segura, mezzosoprano ·  Josep Surinyac, piano

 

La mezzo Cristina Segura proposa un recital fascinant a l'entorn del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l'òpera francesa més representada arreu, amb un programa que inclou obres d'autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d'inspiració.

 

Cristina Segura es forma al Conservatori del Liceu, a la Haute École de Musique de Genève i en lied al Koninklijk Conservatorium. Ha rebut lliçons de C. Ludwig, K. Widmer, D. Baldwin, A. L. Chova, W. Rieger i H. Deutsch, entre d'altres. Ha estat premiada al Concurs Mirabent i Magrans, al Concurs de les Corts i al Curs de Lied de JME. Com a solista d'oratori ha ofert una gira per Suïssa i clausurat el festival Bachcelona. Com a solista d'òpera ha actuat al Teatro de la Zarzuela i a l'Opéra de Lausanne. Com a intèrpret de lied ha cantat al Palau de la Música, ha inaugurat el Curs de Lied de Capellades i la Fête de la Musique de Ginebra. Ha estat resident en el Festival d'estiu d'Alella-Músics en residència i escollida Jove Promesa del festival de lied LifeVictoria.

 

Programa:

G. Fauré: Notre amour, L’absent Au bord de l'eau

C. Debussy: Trois chansons de Bilitis

M. Ravel: Chanson espagnole

J. Massenet: GuitarreÉlégie Nuit d'Espagne

E. Granados: Danzas Españolas, op. 37 (selecció)

D. Xostakòvitx: Cançons espanyoles, op. 100

(selecció)

F. Obradors: Canciones clásicas españolas

(selecció)

M. de Falla: Siete canciones populares españolas

(selecció)

G. Bizet: Adieux de l'hôtesse arabe L’amour est un oiseau rebelle (de Carmen)

 

 

www.cristinasegura.com

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir