CRISTINA SEGURA I JOSEP SURINYAC (CANCEL·LAT)

Clàssica

13/08/2017 19:30 Claustre del Monestir de Sant Esteve (Banyoles)
 

CONCERT CANCEL·LAT PER MOTIUS DE SALUT DE LA MEZZOSOPRANO CRISTINA SEGURA

El concert que la mezzosoprano Cristina Segura i el pianista Josep Surinyac havien de celebrar al claustre del Monestir de Banyoles aquest diumenge 13 d'agost ha hagut de ser cancel·lat per motius de salut de la cantant. La mezzo barcelonina pateix un procés víric lleu, iniciat just al final del seus recents concerts a Suïssa, que fa minvar les seves condicions vocals i fa impossible la correcta celebració d'un recital líric. Lamentem les molèsties i desitgem a la cantant una ràpida i completa recuperació.

 

Cristina Segura, mezzosoprano ·  Josep Surinyac, piano

 

La mezzo Cristina Segura proposa un recital fascinant a l'entorn del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l'òpera francesa més representada arreu, amb un programa que inclou obres d'autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d'inspiració.

 

Cristina Segura es forma al Conservatori del Liceu, a la Haute École de Musique de Genève i en lied al Koninklijk Conservatorium. Ha rebut lliçons de C. Ludwig, K. Widmer, D. Baldwin, A. L. Chova, W. Rieger i H. Deutsch, entre d'altres. Ha estat premiada al Concurs Mirabent i Magrans, al Concurs de les Corts i al Curs de Lied de JME. Com a solista d'oratori ha ofert una gira per Suïssa i clausurat el festival Bachcelona. Com a solista d'òpera ha actuat al Teatro de la Zarzuela i a l'Opéra de Lausanne. Com a intèrpret de lied ha cantat al Palau de la Música, ha inaugurat el Curs de Lied de Capellades i la Fête de la Musique de Ginebra. Ha estat resident en el Festival d'estiu d'Alella-Músics en residència i escollida Jove Promesa del festival de lied LifeVictoria.

 

Programa:

G. Fauré: Notre amour, L’absent Au bord de l'eau

C. Debussy: Trois chansons de Bilitis

M. Ravel: Chanson espagnole

J. Massenet: GuitarreÉlégie Nuit d'Espagne

E. Granados: Danzas Españolas, op. 37 (selecció)

D. Xostakòvitx: Cançons espanyoles, op. 100

(selecció)

F. Obradors: Canciones clásicas españolas

(selecció)

M. de Falla: Siete canciones populares españolas

(selecció)

G. Bizet: Adieux de l'hôtesse arabe L’amour est un oiseau rebelle (de Carmen)

 

 

www.cristinasegura.com

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir