LICEU'S SUPERSAX PROJECT

Jazz

15/07/2017 21:00 Ateneu Bar Terrassa (Banyoles)
 

Concert en el marc d'Ethno Catalonia.

 

ACTIVITAT EMMARCADA EN LA XARXA DE MÚSIQUES A CATALUNYA

 

Se'n sentirà a parlar d'aquest grup integrat per onze excel·lents músics. Sorgit de les aules del Conservatori del Liceu, el Liceu's SuperSax Project va néixer fa menys de tres anys però ja ha deixat un munt d´aficionats amb la boca oberta. Inspirant-se en el grup Supersax format per Med Flory l´any 1972, que tenia com a missió abordar la música de Charlie Parker amb un quintet de saxos, el SuperSax barceloní es proposa transmetre "una visió jazzística diferent i d´avantguarda tot aportant la peculiaritat que representen les melodies i els solos harmonitzats per a cinc saxos, secció de metalls i base rítmica".

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l'interior de l'Ateneu - CMEM.

 

Saxo alt: César del ValMartín Díaz. Saxo tenor: Marino GarcimartínOriol Jiménez. Saxo baríton: Carlos Renato Santos. Trompeta: Joan Mar Sauqué. Trombó: Joan Codina. Piano: Alejandro Esperanza. Contrabaix: Emilio Martín. Bateria: Luis Miranda. Direcció i saxos alt i soprano: Roger Mir.

 

Per a més informació: www.supersaxproject.com

 

Venda d'entrades

Gratuït

 
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir