LLUÍS GRANÉ / AZAHAR ENSEMBLE / TAMSIN WALEY-COHEN

Clàssica

19/04/2017 19:30 L'Auditori (Barcelona)
 

19:30h LLUÍS GRANÉ, piano

20:20h AZAHAR ENSEMBLE (Frederic Sánchez, flautaMaria Alba Carmona, oboèMiquel Ramos, clarinetAntonio Lagares, trompaMaría José García, fagot)

21:10h TAMSIN WALEY-COHEN, violí


Lluís Grané, guanyador del Concurs internacional de piano Alicia de Larrocha, és un dels joves pianistes catalans més destacats del moment, un dels millors intèrprets actuals de música ibèrica per a piano. En aquesta ocasió ofereix un programa que inclou peces d'Enric Granados i d'Isaac Albéniz.

 

El quintet de vent Azahar Ensemble (Frederic Sánchez, flauta, Maria Alba Carmona, oboè, Miquel Ramos, clarinet, Antonio Lagares, trompa, María José García, fagot) ha estat guanyador de l'ARD International Music Competition de Munic, probablement un dels més prestigiosos del món. Aquest fet li ha possibilitat la projecció internacional.


Programa:

 

Part I, Lluís Grané, piano

 

Joan Magrané:Fulls d'àlbum (a Enric Granados, unes pàgines d'Efemèride) (2016) Dedicada a Lluís Grané. Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i Joventuts Musicals de Catalunya.

Enric Granados: Los Requiebros (de Goyescas) 

Isaac Albéniz: Granada (de la Suite española op. 47

Isaac Albéniz: El Albaicín (d' Iberia, 3r llibre) 

 

Part II, Azahar Ensemble

 

Joan Magrané: Un Tapís (l´unicorn) (2015) Dedicada a l'Azahar Ensemble. Obra encàrrec de la Fundació de Música Ferrer-Salat i Joventuts Musicals de Catalunya

Carl Nielsen: Quintet de vent en La major op.43 

 

 

Concert presentat per Joventuts Musicals de Catalunya, que convida a dos dels artistes més destacats que han passat recentment per la Xarxa de Músiques a Catalunya, el seu circuit de concerts i plataforma de promoció dels millors joves talents del país. Ambdós artistes han estat dedicataris de sengles obres del jove compositor Joan Magrané, que ha estat compositor de la Xarxa la temporada 15-16.

 

Presentat per: Joventuts Musicals de Catalunya - Xarxa de Músiques a Catalunya

En conveni amb: Fundació de Música Ferrer-Salat 

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir