BALKAN PARADISE ORCHESTRA

Músiques del món

09/07/2018 21:00 Plaça Major (Banyoles)
 

 

PRESENTACIÓ DEL DISC "K'ATAKA"

GUANYADORES DEL CONCURS SONS DE LA MEDITERRÀNIA 2017

ACTIVITAT EMMARCADA EN LA XARXA DE MÚSIQUES A CATALUNYA

K'ATAKA és un recull de tot allò que defineix el grup Balkan Paradise Orchestra i ha format part del mateix des que aquest projecte va néixer. L'arrel popular, els diferents gèneres musicals amb els que hem crescut i el descobriment de noves músiques i sonoritats es dissolen en el que és aquest primer disc, una fusió sincera i orgànica de tot el que el grup vol compartir als escenaris, places, carrers i racons on pugui arribar la seva música.

 

Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per deu instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també al grup) ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país. Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica , aquestes deu dones transformen aquest gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals d'Europa de l'Est amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle que funciona tant en escenari com al carrer. Amb una sorprenent capacitat per generar empatia amb el públic, la BPO porta alegria, festa i ganes de ballar a cada racó del món.

 

Eli Fàbregas: percussió. Olivia Casas: tuba. Maria Puertas: tuba. Maria Cofan: trombó. Alba Ramírez: trompa. Laura Lacueva: clarinet. Eva Garín: clarinet. Berta Gala: trompeta. Alba Careta: trompeta. Mila González: trompeta.

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l'interior de l'Ateneu - CMEM.

 

Venda d'entrades

Gratuït

 
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir