DAVID MAURICIO

Cantautor

07/07/2018 21:00 Plaça Major (Banyoles)
 

PRESENTACIÓ DEL DISC ''OCELLS PERDUTS''

ACTIVITAT EMMARCADA EN LA XARXA DE MÚSIQUES A CATALUNYA

Ocells perduts és el disc de debut de David Mauricio. El pop d'autor s'omple de sonoritats acústiques en un treball on conviuen la base d'una banda de pop rock, amb els colors més "folkies" de la mandolina, el violí o el banjo. Sota la producció de Vic Moliner i amb músics com Apel·les Carod, Miquel Biarnés o Santi Careta, David Mauricio ens presenta dotze cançons nascudes de la veritat d'un mateix, de la contradicció i de la convicció, de la petita metamorfosi del dia a dia.

 

El gironí David Mauricio inicia la seva formació musical al Taller de Músics de Barcelona. Engrescat pel jazz, decideix continuar el seu aprenentatge cursant el Títol Superior de Música a l'ESMUC, en l'especialitat de Cant Jazz. Dintre d'aquest gènere en David participa en els projectes "Remember Coltrane & Hartman" i "Singing Chet" amb actuacions a sales com el Jamboree de Barcelona o el Sunset de Girona. Atret també pel teatre musical, li sorgeix l'oportunitat de formar part del planter d'actors de l'obra "Goodbye Barcelona", on viurà una exitosa temporada al Teatre del Raval, rebent el premi estatal a "millor musical", a la setena edició dels "Premios de Teatro musical". També participa en els musicals "La Monyos" i "Josafat", amb el qual trepitja l'escenari del Teatre Municipal de Girona, la seva ciutat natal. Com a prèvia de la publicació de l'àlbum, s'ha carregat la motxilla i la guitarra a l'esquena per fer la gira "El camí fa pujada", una ruta de concerts per refugis de l'alta muntanya catalana.

 

David Mauricio: veu i guitarra acústica. Apel·les Carod: violí, mandolina i veu. Miquel Biarnés: bateria. Jordi Ruiz: baix elèctric.

 

* Concert a l'aire lliure (Plaça Major, 40, davant Ateneu). En cas de pluja es trasllada a l'interior de l'Ateneu - CMEM.

Venda d'entrades

Gratuït

 
Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir