LICEU'S SUPERSAX PROJECT

Jazz

17/06/2018 19:00 El Casal (Amer)
 

César del Val, saxo alt · Martín Díaz, saxo alt · Marino Garcimartín, saxo tenor · Oriol Jiménez, saxo tenor · Carlos Renato Santos, saxo baríton · Joan Mar Sauqué, trompeta · Joan Codina, trombó ·Alejandro Esperanza, piano · Emilio Martín, contrabaix · Luis Miranda, bateria · Roger Mir, direcció i saxos alt i soprano

 

Se'n sentirà a parlar d'aquest grup integrat per onze excel·lents músics. Sorgit de les aules del Conservatori del Liceu, el Liceu's SuperSax Project va néixer fa menys de tres anys però ja ha deixat un munt d´aficionats amb la boca oberta. Inspirant-se en el grup Supersax format per Med Flory l´any 1972, que tenia com a missió abordar la música de Charlie Parker amb un quintet de saxos, el SuperSax barceloní es proposa transmetre "una visió jazzística diferent i d'avantguarda tot aportant la peculiaritat que representen les melodies i els solos harmonitzats per a cinc saxos, secció de metalls i base rítmica".

 

Després de fer el salt als festivals, el Liceu's SuperSax Project segueix evolucionant amb l'addició de nous arranjaments completament originals. La sonoritat del grup cada cop s'allunya més de la tradició del SuperSax original, tot per donar pas a un so molt més fresc i modern. Malgrat tot, el repertori de la formació segueix incorporant aquells nostàlgics arranjaments amb els quals Med Flory va aconseguir el Grammy l'any 1974. En poc temps, el SuperSax Project ja ha deixat una petjada a l'escena catalana, ja sigui al mateix Conservatori (on va actuar davant Joshua Redman), al 48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona o al festival de Jazz de Platja d'Aro.


Programa:

J. "Dizzy" Gillespie (arr. M. Flory): Bebop

J. Redman (arr. R. Mir): Jazz Crimes

Ch. Parker (arr. M. Flory): Parker's Mood

J. Coltrane (arr. R. Mir): Grand Central

J. Klenner (arr. M. Flory): Just Friends

J. Coltrane (arr. R. Mir): Mr PC

J. S. Bach (arr. R. Mir): Liebheart

B. Powell (arr. Med Flory): Tempus Fugit

Ch. Parker (arr. M. Flory): Cool Blues

J. Redman (arr. R. Mir): Hide and Seek

J. "Dizzy" Gillespie (arr. M. Flory): A Night in Tunisia

Ch. Parker (arr. M. Flory): Blues for Alice

Més  informació: www.supersaxproject.com

Una proposta de: Conservatori del Liceu de Barcelona i Fringe Festival de Torroella de Montgrí (Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí)

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir