VICTOR BRANCH

Jazz

22/04/2018 12:00 Plaça de l'Església (L'Estartit - Torroella de Montgrí)
 

Victor Branch, veu · Jordi Paulí, saxo · Joan Matacas, trompeta · Carlus Ramió, baix · Jimmy Vidal, guitarra · Sergí Mir, bateria · Xevi Raurich, piano

 

Victor Branch és tota una sorpresa en l'escena del Soul i el Blues de casa nostra. Aquest joveníssim cantant de veu impressionant es mou damunt l'escenari amb un carisma impropi de la seva edat. En el seus shows ofereix un repertori molt ampli i variat, un còctel de temes propis barrejats amb versions de clàssics, en una mixtura que no deixa a ningú indiferent. Èxits de Curtis Mayfield, Nina Simone, Billy Paul, Stevie Wonder o Amy Winehouse que fan ballar, cantar i gaudir tothom que assisteix a un concert de Victor Branch, un artista amb una energia desbordant i unes enormes ganes de menjar-se el món tot cantant.

 

Victor Branch treu a la llum el seu primer àlbum, Introspective (Visceral Records, 2016) sota la producció de Karl R. Goodvalley, enregistrat als Kar rava Studios, de Girona. L'artista es despulla per explicar així les seves experiències, els seus pensaments i la seva manera de veure la vida, a través de cançons de collita pròpia. El jove cantant influenciat principalment per músics d'origen afroamericà de Soul, Jazz, i Blues, crea peces amb una certa sonoritat Motown, barrejant Soul, Pop i Funky. Deu obres són les que componen aquest treball de debut, cadascuna única i amb un tema diferent: valors com l'amor, l'autoestima i altres aparentment més tabús com la sexualitat.

 

Programa:

J. White: Seven Nation Army

V. Marina Branchat: Smile

M. Abras: Soul

M. Abras: Life is wonderful

B.   Paul: Me and Misses Jones

C.   Mayfield: Move on up

V. Marina Branchat: Somebody to love

V. Marina Branchat: Good boy

M. Abras: Love is a monkey

V. Marina Branchat: You are your all

A. Winehouse: Back to Black

A. Winehouse: Valerie

V. Marina Branchat: Survive

S. Wonder: Superstition

V. Marina Branchat: Carmen

M. Abras: I want to leave

M. Hucknall: Something got me started

P. Jabara: Last dance

A. Newley / L. Bricusse: Feeling good

W. "Smokey" Robinson: Who's loving you

 

Més informació: www.victorbranch.com

Una proposta de: Black Music Festival

 

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir