DUO SATZ

Clàssica

23/11/2013 21:00 Auditori Sant Josep (Moià)
 

El Duo Satz està considerat per la crítica especialitzada com a referent de la seva generació. Es va formar a la Guildhall School of Music and Drama (Londres) el 2006 i des dels seus inicis han estat guiats per Caroline Palmer, Louis Hopkins, Joan Havill, Alasdair Tait, David Dolan i Ralph Gothóni. Actualment, han finalizat els seus estudis superiors i estan cursant estudis de postgrau a l’esmentada escola. 

 

Han participat a festivals com el cicle de concerts del Festival de Segovia, cicle de l’Auditori Municipal de Terrassa, London City Festival, Ruta del Cister, Cicle de concerts de l’Ateneu barcelonés, Netherhall Auditorium Concert Series, Festival 2009 San Miguel a la Pedrera, Cicle de Música de Cambra de Rubí, Aspen Music Festival, Louth Music Festival i Charter House International Music festival entre d’altres. Han actuat també a sales de concerts com l’auditori AXA, Teatre Romea de Murcia i al Palau de la Música Catalana.  

 

Entre els premis que han rebut cal destacar el 2n Premi al 19è Concurs Josep Mirabent i Magrans, Allcard Award, INJUVE, Guildhall School of Music and Drama scholarship award i MBF award. Han estat becats pel Ministeri de Cultura, Generalitat de Cataluña, Wolfson Award, Fundació Pau Casals i AIE.

 

L’any passat foren els guanyadors del concurs de música de Cambra de Vinarós (JME). El proper Juny 2014 debutaran al Wigmore Hall de Londres.

 

La formació, que compta amb diferents formats, demostra als seus concerts una maduresa musical i un talent en constant evolució. Òscar Alabau, violoncel · Ricard Rovirosa, piano.PROGRAMA

Sonates per a violoncel i piano


L.Van Beethoven. Sonata 5a en Re Major Op.102 

Allegro con brio

Adagio con molto sentimento d'addetto

Allegro fugato


F. Chopin. Introducció i Polonesa Brilllant en Do Major Op.3


C. Franck, Sonata per a Violoncel i Piano en La Major

   Allegretto ben moderato
   Allegro
   Ben moderato: Recitative-Fantasia
   Allegretto poco mosso 


 

Per a més informació:

 www.ricardrovirosa.com i www.iimcm.com/IIMCM_Biografia_popup.aspx?idPersona=17006

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir