LUCAS MARTÍNEZ & FÉLIX ROSSY QUINTET

Jazz

21/12/2013 22:00 La Sala (Torroella de Montgrí)
 

Lucas Martínez (Blanes, 1994) té una àmplia experiència com a músic. Fill d'una família de músics de jazz, va créixer escoltant Bill Evans, Lester Young, Miles Davis, Chet Baker o Dexter Gordon, també té una sòlida formació clàssica i ha estudiat piano, saxo i bateria. Les seves inquietuds artístiques l'han fet decantar-se, de moment, per la llibertat interpretativa i les possibilitats d'improvisació que li confereixen el jazz i el saxo. S'ha format com a músic amb Jordi Cases, Gorka Benítez, Jon Robles, David Pastor, Lluís Vergés, Xavier Dotras i Toni Pujol, entre d'altres. També ha participat com a sideman en nombrosos enregistraments.


Félix Rossy és avui en dia un dels nous intèrprets més importants del nostre jazz demostrant un enorme talent com a trompetista que fa preveure-li un futur esplèndid. Ja amb només dotze anys Fèlix Rossy liderava els seu propi grup, demostrant com a solista una habilitat i dolcesa impropis de la seva edat i que no deixa mai indiferent el públic que té l'ocasió d'escoltar-lo.


Aquest grup està format per cinc joves músics amb una llarga trajectòria dins del panorama jazzístic català. El grup es va formar fa dos anys i ha pogut participar ja en alguns concerts com per exemple a la programació d'estiu de Blanes, en concert al Jazzsi Club així com Jam Session al mateix Jazzsi club. Recentment s'han presentat també a concursos com el Jazz Hoileaart (Bèlgica) o el Concurs de Getxo (País Basc). 


Lucas Martínez, saxo · Félix Rossy, trompeta · Toni Vaquer, piano · Pedro Campos, contrabaix · Roger Gutiérrez, bateria.PROGRAMA


Jazz Standarts i temes propis.

Repertori:

Kike's Blues

Mecenas

I' fall in love too esaly

Evidence

For in one,

Brilliant Corners,

Tres Palabras,

Jacob's Mood,

Cherokee...


Per a més informació: www.myspace.com/felixrossytrumpet i www.lucasmartinezgroup.bandcamp.com/album/fly

Comparteix:
Recomana a un amic Imprimir