×
Juventuts Musicals de Catalunya

THE MAGICAL FLUTE

MARTA TORRES BALCELLS, flauta

"The Magical Flute" és un programa on la flauta travessera es presenta com a únic instrument encarregat d’enamorar al públic, mostrant la versatilitat del seu so gràcies a l'extens repertori compost al llarg de cinc segles. Escoltarem des de "Les Folies d'Espagne" fins a la música dels compositors del nostre país, passant per l’impressionisme de Debussy i la potència tímbrica de Berio. Un concert complet de la mà de l'increïble so de la flauta travessera, que no deixarà indiferent a ningú.

Marta Torres va iniciar els seus estudis musicals a Girona i es va graduar al Conservatori Isaac Albéniz amb el professor Esteve Zulet, obtenint les qualificacions més altes i guanyant el concurs de solistes.

Posteriorment es va graduar al Liceu de Barcelona amb Christian  Farroni  i  seguidament  va  cursar  el  màster  amb  Jacques  Zoon.  En  l'àmbit  orquestral,  col·labora regularment amb l'OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), amb l’Orquestra Simfònica de Vallès i amb l'Orquestra de Cambra Catalana. És flautista de reserva de la Gustav Mahler Jugendorchester i forma part de la borsa de la JONDE (Jove Orquestra Nacional d'Espanya). Com a intèrpret ha estat finalista de la Categoria Superior del "Concurs Andalusia Flauta" -concurs de flautistes a nivell estatal- i dels Premis honorífics del Conservatori de Liceu. Els seus guardons compten amb el 1r premi "Ciutat de Berga" i el 2n premi de la Categoria Jove a el "Concurs Higini Anglès" de Reus. En l'actualitat està cursant un màster a la Musik und Kunst Privatuniversität der Stadt Wien estudiant Màster amb Karl-Heinz Schutz. Misaki Pascual va començar els seus estudis al Conservatori de Badalona, amb la professora O. Licerán i va continuar amb el professor S. Pochekin al Conservatori Superior de Liceu. Ha obtingut cinc "Beques d'Excel·lència per a joves promeses" de la Fundació Ferrer Salat, amb les quals ha estat la primera pianista a obtenir el graduat becada completament per la Fundació. Ha rebut més de vint premis i guardons nacionals.

Programa

PROGRAMA

Francisco López-Martín: Mängata

Georg Philipp Telemann: Fantasia n’º0 en Fa# menor

Friedrich Kuhlau: Divertissement nº6, op. 68

Francisco Tárrega: Recuerdos de la Alhambra (arreglo para flauta sola de F. López-Martín).

Claude Debussy: Syrinx

Luciano Berio: Sequenza I

Marin Marais: Les Folies d’Espagne

Isaac Albéniz: Asturias (arreglo para flauta sola de F. López-Martín).

 

Segon premi Concurso Juventudes Musicales (JM España), 93ª

Convocatoria (2019).

Marta Torres
Marta Torres

Concerts

24/11/21
19:15 h
JM de Sabadell –
Saló del Teatre Principal de Sabadell
5.00
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR