×
Juventuts Musicals de Catalunya

Descomptes i avantatges

Les associacions locals i les entitats associades de Joventuts Musicals de Catalunya tenen accés al catàleg artístic de la Xarxa de Músiques a Catalunya amb una subvenció sobre els caixets artístics molt afavorable i que arriben a un màxim del  50%, sempre que es contractin en els períodes de gira.

Les associacions locals i les entitats associades també gaudeixen de descomptes sobre la producció tècnica i lloguer i afinació d’instruments. Pel que fa a les despeses de producció (com ara lloguer d’instruments, afinacions i sonorització), se subvencionaran amb el mateix criteri que els caixets (un 50% o un 40% segons la modalitat) i establint un import màxim.

Pel que fa a la cartelleria, actualment cada entitat pot generar cartells d’una o múltiples activitats a partir del seu web allotjat a joventutsmusicals.cat, essent aquesta automatització una de les novetats del web que Juventudes Musicales de España i Joventuts Musicals de Catalunya han posat a disposició de les associacions locals. La Federació assumirà fins a un import màxim de 100 exemplars d’impressions d’aquest disseny assumit per la Federació.

Els programes de mà també es generaran automàticament des del web de cada associació. Ambdues utilitats seran exclusives de les associacions locals.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR