×
Juventuts Musicals de Catalunya

Fringe Torroella

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí és el punt de trobada a l'estiu a Catalunya del millor talent musical emergent, la plataforma referent a Catalunya a l'estiu que dona a conèixer els joves talents musicals. Des de 2020 ho fa amb la complicitat de la Xarxa de Músiques de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya; els guanyadors dels concursos de Joventuts Musicals d’Espanya, el premi del segell Emergent de l’Associació de Festivals de Música Clàssica d’Espanya, Festclásica. Tots els concerts, que se celebren en espai emblemàtics de Torroella de Montgrí i l’Estartit, són d'entrada gratuïta.

Els concerts del Fringe Torroella de Montgrí-L'Estartit conviuen amb les residències musicals EEEmerging+, un projecte de cooperació europea a gran escala que promou l’aparició de nous talents de la música antiga i del qual forma part el Festival de Torroella de Montgrí des de 2018. Això fa possible que durant els dies que dura el Fringe puguin coincidir i conviure joves músics de diferents racionalitats i estils la trobada dels quals els enriqueix mútuament.

 
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR